` LIFESTYLE: 8 Simpele dingen waar ik van geniet in de zomer - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: 8 Simpele dingen waar ik van geniet in de zomer

Het voorjaar is alweer in volle gang en de zomermaanden komen er ook alweer aan. Ondanks dat het, als je nu naar buiten kijkt, wel bijna herfst lijkt kan ik al ontzettend genieten van de langer wordende dagen en de iets oplopende temperaturen. Maar er zijn nog meer simpele dingen waar ik heel erg blij van wordt deze en komende periode. Ik deel ze in deze blog.

  • Niets is zo lekker dan de was buiten te kunnen drogen. Ik woon op een appartement en ik heb geen droger in huis. In de herfst en winter moet ik mijn wasrek dus binnen in mijn kantoor opzetten. Maar zodra het mooi weer is gaat het wasrek naar buiten. De geur van wasmiddel, frisse buitenlucht en het windje wat er overheen is gegaan maakt de was gewoon perfect.

 

  • Als ik nu wakker word, dan word ik wakker met het licht dat door de gordijnen piept en fluitconcerten van de vogels. Mijn ochtenden beginnen vaak tussen 05.30 uur en 06.00 uur en in de wintermaanden heb ik echt het idee dat ik midden in de nacht buiten loop. Dat is nu niet meer. Ondanks dat je vrijwel geen mensen op straat ziet op dat tijdstip, voel je wel dat de wereld ontwaakt door de vogels.

 

  • In de winter ga ik heel erg goed op stamppotten en stevige soepen. Zelden eet ik salades, omdat ik het te koud vind buiten. Maar zodra de temperaturen stijgen kan ik enorm genieten van een goed gevulde salade.

 

  • Ik ben een blote voeten loper. Het liefst doe ik dat in de winter ook, maar die ijsklompjes die ik dan na een tijdje krijg zijn niet heel comfortabel. Maar in de zomer doe ik alleen schoenen/sandalen of slippers aan als ik de straat op moet. In huis en op het balkon of in de tuin zijn het standaard de blote kakkers waar ik op loop. Zo lekker.

 

  • Het buiten leven. Wie houdt daar nou niet van. Ik in ieder geval wel! In de zomer staat de deur van mijn balkon standaard open. Ontbijten doe ik buiten, films of series kijken op netflix doe ik buiten. Soms neem ik mijn avondeten mee naar het park en eet ik het daar op. Slapen doe ik in principe binnen, mits de temperaturen te hoog zijn, dan pak ik mijn dekbed op en slaap ik op mijn loungebank op het balkon.

 

  • Dit vond ik vroeger al heel erg fijn, en dat ben ik nooit kwijtgeraakt. Het gevoel van wegdoezelen in de zon op het strand of aan het zwembad en dan in de verte nog mensen horen praten. Soms vang je stukken van het gesprek op, soms versta je er niets van. Maar het gevoel van zijn in pure ontspanning, net niet slapen, is echt heel erg fijn.

 

  • Een simpele maar ook zo fijn, terrasjes pakken aan het strand en de temperatuur steeds meer op voelen lopen. Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je echt niet ver weg.

 

  • Ken je dat gevoel, het is al laat in de avond, en je hebt nog steeds je korte broek en een topje aan. Je voelt de warmte van de dag langzaam afnemen, maar iets warms aantrekken is nog niet nodig. Die warme zomeravonden zijn alles!

 

Waar kan jij enorm van genieten in het voorjaar of de zomer? Laat het hieronder achter in een reactie.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment