Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Afval scheiden wordt leuk met Brabantia

Ben jij iemand die thuis het afvalt netjes scheid? Dan ben je goed bezig! Steeds meer mensen zijn milieubewust en dat is hard nodig. Je kunt nu al je plastic afval apart houden en ook glaswerk kan in een handige glascontainer. Vroeger ging alles in de prullenbak en op de grote hoop, gelukkig behalen we nu voordelen om dit ook gescheiden te kunnen behouden, zodat het makkelijker gerecycled kan worden. Maar wist je ook dat je dit makkelijker kunt doen met een prullenbak die al gescheiden containers heeft? En bovendien ook nog een leuk hip kleurtje heeft en niet misstaat in je huiskamer? Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dit bestaat echt. Maak kennis met de unieke prullenbakken van Brabantia en lees gauw verder!

Wat kan er van al het afval bij jouw thuis allemaal gescheiden worden?

  • Restafval – Al het afval dat niet gescheiden kan worden.
  • Oud papier / karton – Kranten, tijdschriften, folders en verpakkingen.
  • Plastic – Zakjes, flacons en andere verpakkingen.
  • Organisch afval – Groente, fruit, tuinafval, vlees en vis.
  • Metaal – Blik, drankblikjes, aluminium.
  • Glas – Vlak glas van ruiten of hol glas van flessen, potten of vazen.
  • Textiel – Oude kleding en bedtextiel.
  • Klein chemisch afval – Batterijen, verf en spaarlampen.
  • Grofvuil – Oude huisraad zoals meubels, bedden en matrassen.
  • Apparaten – Oude telefoons, tv’s, koelkasten, wasmachines en ander witgoed.

Hoe kun je dit handig realiseren?

Je kunt de producten met betrekking tot voeding apart scheiden in een speciale prullenbak. Daarnaast kun je de rest van de spullen in huis apart bij elkaar leggen en dan in 1 keer naar het afvalstation brengen. Het glas en plastic kan ook apart gescheiden worden en gelegd worden in de daarvoor bestemde containers die door je woonplaats verspreid staan.

3 binnenemmers om jouw afval te scheiden

Bo Touch Bin heeft maar liefst 3 binnenemmers om zo het afval handig te scheiden en meer milieubewust te zijn. De binnenemmers zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal en je hebt de keuze uit 2 binnenemmers van 11 en 23 liter of 3 binnenemmer van elk 11 liter. De Bo prullenbak is beschikbaar in 8 prachtige kleuren, waaronder 2 exclusieve mineraalkleuren. Golden Beach en Concrete Grey hebben een bijzondere textuur en maken onderdeel uit van de Sense of Luxury-collectie. Hij past perfect tegen een muur of kast en spaart zo ruimte, bovendien heeft Bo een geurdichte deksel en opent hij bij een licht tikje met je voet en blijft hij open zo lang als je wilt. Hij sluit fluisterzacht, dankzij de soft-close techniek.


Niet alleen mooi maar ook milieubewust

De Bo Pedaalemmer helpt je bij het verminderen van je footprint, maar werkt zelf ook serieus mee. Hij heeft namelijk een Bronzen Cradle-to-Cradle® certificering. Deze bijzondere pendaalemmer voldoet aan strenge eisen voor het (her)gebruik van materialen, hernieuwbare energie, watermanagement en sociale rechtvaardigheid. Daarnaast wordt er bij iedere verkochte Bo Pedaalemmer een bedrag aan The Ocean Cleanup gedoneerd. Hoe mooi is dat?

Ben jij thuis al bezig met afval scheiden? Laat ons hieronder weten hoe jij te werk gaat!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .