Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Alcoholvrij drinken wordt HOT met Be Mocktails!

Vroeger kreeg ik er geen genoeg van…cocktails! Heerlijk, tropisch, lekker zoet en zo gezellig tijdens het uitgaan. Nog steeds neem ik er weleens eentje, maar vaker kies ik voor alcoholvrije cocktails en laat dit nu juist in opkomst zijn. Je ziet tegenwoordig steeds meer keuze in alcoholvrije drinks en daar ben ik heel blij mee. Ik kan namelijk heel slecht tegen drank en heb er ook niet altijd zin in. En stiekem ben ik van mezelf al gek genoeg, dus heb ik het ook helemaal niet nodig šŸ˜‰ Ik duik in de wereld van de mocktails en laat je op papier wat voorproeven, lees je mee!

Smaakvolle en luxe alcoholvrije cocktails

Soms ga je van het ene feestje weer naar een ander feestje, een netwerkevent of met vrienden gezellig borellen en dan krijg je de volgende ochtend vaak een cadeau, een echte hangover terwijl je misschien ook een drukke dag voor de boeg hebt. Nu hoeft dat niet meer! Je kunt alles gezellig vieren en gewoon lekker blijven drinken. Maar hoe dan? Drink de smaakvolle en luxe cocktails van Be Mocktails en geniet van de heerlijke smaak en zorg goed voor jezelf zodat je de volgende dag weer gewoon de dingen kunt doen die je graag wilde doen.

Waarom altijd water?

Natuurlijk is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen op het gebied van voeding, beweging, mindset en voldoende vocht. Echter hoef je niet altijd water te kiezen als andere mensen waarmee je samen bent aan de champagne, mixed drinks of cocktails zitten. Vergeet saai en geniet samen met hun van jouw alcoholvrije Be Mocktail Cocktail, die heerlijk smaakt, natuurlijk is en weinig calorieƫn bevat.

Gezond leven zonder alcohol

Om mij heen hoor ik steeds meer mensen die kiezen voor een gezondere leefstijl en daarbij een (bijna) alcoholvrij bestaan nastreven. Naast dat alcohol niet goed voor je is, drink je er snel te veel van en moet je het later betreuren. Ook is het gevaar dat je niet meer zonder kunt in deze drukke maatschappij zeker een mogelijkheid.

Wat zijn Mocktails?

De naam zegt het eigenlijk al. Mocktails zijn cocktails, maar dan net wat anders. Dat anders zijn zit in het alcoholvrije karakter. Mocktails bevatten namelijk 0% alcohol, maar lijken in ieder ander opzicht op reguliere cocktails. De allure en glamour ervan wordt zowel in presentatie als smaak geƫvenaard. Een doel wat ook Be-Mocktails nastreeft!

Of je nu wegens levens- of geloofsovertuigingen de alcohol laat staan, een zwangerschap, of simpelweg tijdens een alcoholvrije gelegenheid. Mocktails geven je alles wat een verfrissende cocktail ook geeft, maar dan zonder de nadelige effecten. Wat houdt je nog tegen?

Waarom Be-Mocktails?

Een volledige vegan Ć©n natuurlijke cocktail, die je al vanaf de eerste slok een gevoel van luxe en glamour laat ervaren. En dat terwijl het 0% alcohol bevat. Be-Mocktails zijn kant-en-klaar. Je drinkt ze als een fris wijntje, met het chique gevoel dat cocktails of champagne met zich meebrengen. Dit hippe nieuwe drankje is perfect voor een feestje, goed voor je gezondheid en erg geschikt voor een vegan of halal dieet.

Smaaksensatie

Ze zijn niet alleen gezond voor je, maar ook heerlijk van smaak en geven ze je een fijne energieboost door alle vitamines die je binnen krijgt.
De 100% natuurlijke vruchtensappen worden volgens een strenge receptuur gemaakt, waardoor ze een perfecte match zijn voor verschillende maaltijden en snacks. Ze zitten bomvol antioxidanten, vitamines en mineralen, zonder toegevoegde suikers en niet uit concentraten. Verder bevatten ze geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Puur natuur, dus!

De Be Mocktails zijn er in 3 frisse smaken, namelijk:

Be Alive

IngrediĆ«nten: kokoswater, witte druivensap, bosbes-puree, zwarte bessensap, wortelsap, organisch water, aƧaisap, limoensap, citroensap, natuurlijke aromaā€™s.

Be Beautiful

IngrediĆ«nten: kokoswater, witte druivensap, granaatappelsap, appelbessensap, kruisbessen-puree, natuurlijke aromaā€™s.

Be Grateful

IngrediĆ«nten: kokoswater, appelsap, zuurzak-puree, ananassap, limoensap, organisch gembersap, natuurlijke aromaā€™s.

Waar te koop en een speciale kortingscode voor jullie!

Je kunt ze hier in de shop kopen in een luxe verpakking van 3 stuks of per 24 stuks. De prijzen variĆ«ren vanaf ā‚¬ 9,- en je kunt ze o.a. bij deze verkooppunten aanschaffen: Bol.com, Hotel Arena, The Student Hotel, Friends Slijterij enz.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .