Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Bereik jouw doel met deze handige apps!

Wie wil dat nou niet: je lekker fit en gezond voelen? Soms hebben we een stok achter deur nodig die stimuleert om ons hiertoe te zetten.  Met apps word je op een positieve manier gestimuleerd zodat je niet alleen je gezondheid verbetert maar ook lekkerder in je vel zit. De onderstaande apps kunnen je helpen om dat doel sneller te bereiken.

MyFitnessPal – calorieënteller

Met de grootste voedseldatabase van alle Android-apps: MyFitnessPal, kun je effectief bijhouden hoeveel calorieën je binnenkrijgt. Om die reden is MyFitnessPal niet alleen een uitstekende keuze als je af wilt vallen maar doordat de app bijhoudt hoeveel calorieën je binnen krijgt wordt je bewust van je eetgewoonten. De app onthoudt je favoriete gerechten en je kunt ook gemakkelijk hele maaltijden toevoegen en ook weer snel opvragen. Dit bevorderd een gestructureerd eetpatroon. Zoals vaak gezegd wordt: iedere pontje komt door het mondje. Breng in kaart van wat je eet! Daarnaast bevat de app honderden trainingsschema’s waarmee je extra calorieën kunt verbranden.

Human – activiteitentracker

De app Human kun je gratis downloaden, voor zowel Android als Apple. De app houdt de activiteiten bij die je dagelijks onderneemt. Daarnaast kun je eigen activiteiten vergelijken met die van andere gebruikers bij jou in de buurt. Dat zorgt voor gezonde competitie. Of je nu gaat wandelen, hardlopen of fietsen: de app draait op de achtergrond van je telefoon en registreert al deze activiteiten automatisch. Zo word je gestimuleerd om iedere dag minimaal een half uur lekker te bewegen.

Hardlopen met Evy – (de naam zegt het al)

Welke hardloper kent haar niet? De vriendelijke Vlaamse Evy Gruyaert weet je op een positieve manier te stimuleren om net wat harder te lopen of net wat langer door te gaan. Terwijl jij je favoriete playlist afspeelt, krijg je tussendoor enkele motivatie speeches te horen en vertelt Evy hoeveel je al hebt bereikt! Naast de bekende opbouwschema’s voor beginnende hardlopers bevat de app ook loopschema’s voor de lopers die hun hand niet meer omdraaien voor de eerste vijf kilometer. 

Andere apps voor een betere gezondheid

Wil je nog meer inspiratie voor een vitaal leven? Kijk dan eens op de pagina van UnitedConsumers. Je vindt daar allerlei applicaties voor je smartphone en tablet die te maken hebben met je welzijn. Van een gezondere leefstijl (bijvoorbeeld beter slapen en stoppen met roken) tot een betere mentale weerstand (met o.a. mindfulness en braintraining) en gezondheidsinformatie van het Rode Kruis en het Nederlands Huisartsen Genootschap. Zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .