` LIFESTYLE: Bespaar jij al op je energie? - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Bespaar jij al op je energie?

De afgelopen maanden ben ik steeds meer bezig met mijn financiën en het inzichtelijk krijgen wat er anders zou kunnen om zo toch meer geld te besparen. Ik denk dat dit sowieso voor heel veel mensen handig is om eens onder de loep te nemen. Veel mensen sluiten bijvoorbeeld iets af (ik ook), en laten dit rustig 10 jaar zo staan zonder te weten of er wellicht iets anders anders mogelijk is. Het vergelijken kan soms een hele klus zijn, maar er zijn super handige tools voor om dit snel inzichtelijk te krijgen! Ik vertel jullie er over.

Ik kan een heleboel redenen bedenken waarom je je financiën inzichtelijk zou moeten krijgen en het vaak geen gek idee is om over te stappen naar andere leveranciers van bijvoorbeeld je energie. De belangrijkste reden om energie vergelijken toe te passen is omdat je er gewoon heel veel geld mee kunt besparen. Tarieven veranderen continue en bij een goede deal kan je wel tot € 450,- per jaar besparen.

Wat ik wel kan begrijpen is dat het soms eng is om hier mee bezig te zijn. We houden ons graag vast aan wat wij kennen en vinden iets nieuws een beetje spannend. Maar met de  “overstappen energie” tool maakt het dit een stuk overzichtelijker en gemakkelijker. In maar vijf stappen kun je vanaf je laptop/computer alles regelen. Een kind kan de was doen.

Nadat je je energie hebt vergeleken en bent overgestapt, krijg je 14 dagen bedenktijd. Dit is natuurlijk ontzettend fijn, zo kun je nog een beetje aan het idee wennen. Na 14 dagen wordt je oude contract automatisch opgezegd waarna je je meterstanden kunt doorgeven aan je nieuwe energieleverancier. De laatste stap is dat je overgestapt bent. Het is fijn dat je het meeste allemaal voor je gedaan wordt en dat je niet overal zelf achteraan hoeft te gaan. Wat wel even goed is om te vertellen is dat je tijdens het overstappen gewoon je gas & stroom blijft ontvangen.

Om een lang verhaal kort te maken, geld besparen is leuk, en met je financiën bezig zijn helemaal niet eng. Kritisch kijken naar je maandelijkse lasten en eventueel overstappen naar een andere leverancier hoort hier gewoon bij. Ben jij bewust bezig met je maandelijkse lasten?

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .