Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Bijzondere sieraden van Lux&Luz

Het is grappig hoe smaak in de jaren kan veranderen. Zo hield ik vroeger van grote, hele kleurrijke sieraden. Oorbellen met papegaaien en veren, kettingen met grote kralen en armbanden die zo rinkelden dat je mij op een kilometer afstand al aan hoorde komen. Nu is dat bij mij echt 360 graden de andere kant op gedraaid. Nu hou ik van minimalistische sieraden met een bijzondere touch. Benieuwd naar mijn nieuwe favoriet…lees dan snel verder!

Mijn liefde voor sieraden heb ik altijd gehad. Vroeger ging ik voornamelijk graag voor veel sieraden zodat ik goed kon afwisselen. De laatste jaren is dat volledig veranderd. Ik heb bijvoorbeeld 2 ringen die ik nooit meer omwissel en die ik werkelijk dag en nacht draag en ook het feestje in mijn oren verandert zelden. Ik heb in ieder oor 3 gaatjes waarin in kleine fijne oorbelletjes in draag. Het is allemaal meer ingetogen. De grootste verandering is denk ik wel dat ik volledig ben overgegaan van zilver naar goud, ik vind het zo stijlvol.

Toen ik de sieraden van Lux&luz zag maakte mijn hart dan ook een klein, nee een groot geluks sprongetje. Deze sieraden zijn niet alleen volledig mijn stijl, maar je kunt ze ook nog personaliseren op een hele stijlvolle en mooie manier. de kettingen en armbanden kun je personaliseren met een letter, of meerdere letters maar ze hebben ook sieraden met mooie betekenisvolle symbolen.

De sieraden van Lux&Luz zijn geweldig als cadeautje voor een dierbaar iemand in je leven, maar ook super leuk om jezelf mee te verwennen. Zowel Melinda als ik mochten een sieraad uitkiezen en kan dan ook zeggen dat ik het perfecte sieraad heb gevonden om dagelijks te kunnen dragen en wat perfect past bij mijn andere minimalistische sieraden. Ik ga voor een prachtig goud kettinkje met een bedeltje waar ik de letter i in heb laten graveren. Het is ook mogelijk om 2 of 3 bedeltjes aan de ketting te laten hangen zodat je bijvoorbeeld de eerste letter van je kinderen of vriend/man erin kan laten zetten.

Melinda heeft gekozen voor een heel fijn armbandje wat haar perfect staat. Zij heeft gekozen voor een gouden initiaal armband waar ze de eerste letter van de voornamen van haar kinderen in heeft laten graveren. Ik kan niet anders dan mijn ketting steeds in de spiegel te bekijken. Hij hangt super mooi om mijn nek, is niet te aanwezig maar precies op de juiste momenten vangt het licht hem op en is hij goed zichtbaar.

Het materiaal van de sieraden is gold filled. En dit mag niet vergeleken worden met gold plated. Gold filled is vrij uniek in europa. Gold filled vervaagt niet, verkleurt niet, als je een allergie hebt voor metaal kun je dit dragen en je kunt er gewoon mee douchen en zwemmen. Eigenlijk heeft het dezelfde voordelen als massief goud alleen heeft het een ander prijskaartje. Gold Filled is een dikke laag goud gebonden om een ander metaal, en dat is nou precies het verschil met gold plated waar dit maar een heel dun laagje is en niet vast is gebonden waardoor je binnen no time kleur vervagingen ziet en het sieraad zijn charme verliest.

De gold filled sieraden van Lux&Luz zijn echte lifetime sieraden. Prachtige sieraden die een heel leven lang meegaan, waar je van kunt genieten en die je mooi laten voelen. Een prachtig cadeau voor jezelf of iemand die je dierbaar is.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .