` LIFESTYLE: Dagje uit met vrienden: welke voorbereidingen kun je treffen? - Boost your Health

Member login

[wlm_loginform]

LIFESTYLE: Dagje uit met vrienden: welke voorbereidingen kun je treffen?

Het is geweldig om af en toe een dagje uit met vrienden te plannen. Ga de hele dag op pad samen. Ontdek een nieuwe stad, of bezoek een museum. Sluit de dag af met een diner en een borrel. Er zijn veel mogelijkheden! Je wilt je uiteraard zo goed mogelijk voorbereiden op zo’n dag uit, om alles eruit te kunnen halen. Lees deze handige tips!

Juiste outfit aan

Het is belangrijk om goed na te denken over de outfit die je aantrekt tijdens het dagje weg. Je wilt er mooi uitzien, maar tevens stijlvol voor de dag komen. Gelukkig is het goed mogelijk om deze twee opties samen te brengen. Zorg allereerst voor comfortabele schoenen, die je goed staan. Laarzen dames zijn een perfecte optie: elegant, maar tevens geschikt om een stuk op te lopen. Kies voor een comfortabele laars, zoals chelsea boots. Wat je daarboven kunt dragen? Werk het liefst met laagjes. Aan het begin van de dag heb je het misschien wat koud, maar later kun je het weer warm krijgen – of andersom. Draag een jurk met een vest of trui. Combineer een jeans met een shirt en een spencer. Een sjaal en een jas heb je ook nog nodig – en je bent klaar om de deur uit te gaan.

Leuke activiteiten op de planning

Wat gaan jullie doen tijdens het dagje uit? Probeer hier voorafgaand aan het moment alvast een idee over te hebben samen! Maar wees ook niet bang om tijdens de dag zelf met nieuwe ideeën te komen. Misschien vinden jullie het restaurant waar jullie zitten hartstikke tegenvallen: ga lekker door naar de volgende plek. Organiseer een kroegentocht om meerdere plekken te zien. Of zoek spontaan op of er een leuke film speelt of een goed concert is om naartoe te gaan. Zo maken jullie samen de mooiste herinneringen!

Alle benodigdheden bij je hebben

Tijdens een dag weg heb je al gauw behoorlijk wat benodigdheden nodig! Je portemonnee en je telefoon heb je natuurlijk standaard bij je. Denk verder aan een oplader, als de batterij van je telefoon het niet gaat halen. Misschien is een camera wel een idee, om foto’s te maken. En denk verder aan een flesje water of wellicht ook wat te eten. Een handige tas meenemen is dus essentieel!

Verras je vrienden

Je kunt er ten slotte nog aan denken om je vrienden te verrassen tijdens het uitje. Zeker als jullie elkaar niet zo vaak zien, is het extra leuk om hiermee uit te pakken. Neem bijvoorbeeld voor iedereen een kaartje mee, waar een lieve en persoonlijke boodschap op staat. Of zorg dat je aan iedereen een klein cadeautje kunt uitdelen. Het is eigenlijk maar een klein gebaar, maar het kan een grote impact hebben! Uiteraard hoef je dit niet standaard te doen, maar het kan leuk zijn om af en toe eens aan zoiets te denken.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment