Dat bewegen goed voor ons is, dat weten we allemaal. Maar om voldoende beweging in je leven vast te houden op regelmatige basis lukt minder vaak goed.  Het hoeft niet moeilijk te zijn en je hoeft niet meteen naar de sportschool of een personal trainer in te huren. Het enige wat je nodig hebt is een iPhone 13 of een andere telefoon van jouw keuze en daarbij één van onderstaande handige apps te installeren en voilà je kunt van start! Wij hebben speciaal voor jou de leukste work-out apps geselecteerd om je te motiveren, lees je mee?

De iPhone 13 is een ideaal toestel om gemakkelijk apps te downloaden. Daarnaast heeft hij een lange accuduur en kun je prachtige hoge resolutie foto’s maken. Daarnaast is hij enorm gebruiksvriendelijk, van alle gemakken voorzien, snel ( 5G ) en ze zijn er in diverse kleuren. Kortom ideaal en handig om samen met een abonnement af te nemen. Om hem gelijk te testen, hebben wij de leukste work-out apps voor je samengesteld hieronder.

Ga meer wandelen met “Het ommetje” 

De app het ommetje is gratis te downloaden en motiveert je om vaker te wandelen en hierin je doelen te behalen. Je kunt het alleen of samen doen, maar wat nog leuker is je kunt het ook online delen en er een groep van maken om meerdere mensen te motiveren. Wedden dat jij je doelen zo makkelijk behaalt? 

 

Met de SWEAT app train je makkelijk thuis (of in de sportschool) verschillende work-outs 

Deze app is echt fantastisch en laat je zien welke work-outs je gewoon thuis – en in de sportschool – kunt uitvoeren. Denk hierbij aan High Intensity work-outs, yoga work-outs, work-outs gericht op specifieke doelen zoals benen of buik en cardio. Bovendien krijg je les van bekende trainers zoals Kayla Itsines, Kelsey Wells en Britany Williams. Er zit veel variantie in de work-outs, wat motiverend werkt en je scherp houdt. Deze app is echt een aanrader om fitter te worden. Je kunt de app 7 dagen gratis uitproberen. Daarna kost het programma € 19,99 per maand.  

 

Word in 7 minuten per dag fit met de “7 Minute Work-out” app 

Heb je weinig tijd en wil je toch iedere dag een korte intensieve work-out doen? Dan is dit de oplossing. Met deze app kun je elke dag in maar 7 minuten tijd een korte intensieve work-out doen en zo happy en fit blijven in een korte tijd. Ideaal voor mensen die een druk bestaan hebben en weinig tijd voor sporten kunnen vrij maken.  

 

Met de NOOM app krijg je een gehele gezondheidstransformatie  

Deze app is heel bijzonder, je leert niet alleen meer mindful te eten en voldoende te bewegen, ook je mentale gezondheid wordt meegenomen in deze unieke app. Eerst moet je een vragenlijst invullen en daarna krijg je een programma op maat. De eerst week is gratis en daarna zijn er kosten aan verbonden. Het is één van de weinige programma’s welke niet gefocust is op diëten en snel afvallen en wel op goede (mentale)gezondheid. Daarom zijn wij ook heel enthousiast over deze app.   

 

Meer bewegen en fit worden in elke maat met de app “Big Fit Girl” 

Deze app is gemaakt door Louise Green (auteur van “Big Fit Girl” en “Fitness for Everyone”) en maakt fitness toegankelijk ongeacht je lengte, leeftijd, gewicht of fitnessniveau. Beginnend met stoeloefeningen en werkend tot meer geavanceerde bewegingen, biedt Green een breed scala aan on-demand, cardio- en krachttrainingen. Als je net begint met sporten of blessures hebt, dan kun je ook met deze app jouw zelfvertrouwen weer terugvinden naar een fijne manier van beweging. Ideaal voor alle vrouwen en ook fijn dat het niet voor wordt gedaan door een mega afgetrainde mega slanke vrouw. Wij zijn fan en vinden het ook fijn dat er verschillende niveaus en work-outs terug te vinden zijn. Ook hier zijn de eerste 7 dagen gratis en daarna betaal je € 12,99 per maand.  

 

Welke app past het beste bij jou? Laat het ons hieronder weten!  

Deel deze post!