Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: De badkamer rituelen van….Renate Goet!

Deze keer hebben we een cosmetica expert, want Renate zit vanaf haar 18e in de cosmetica en heeft voor grote merken gewerkt zoals Guerlain, Yves Saint Laurent en MAC Cosmetics. Hoe gaaf is dat? Ze is de verloofde (en tevens manager) van Remy Bonjasky en is daarnaast ook de general manager van de “Bonjasky Academy”, de kickboks & fitnesssportschool van Remy Bonjasky. Renate is zelf ook heel sportief en sport zo’n 3 tot 4 keer per week bij de Bonjasky Academy. Sinds september 2018 is ze gestart met haar eigen blog www.thefitfablifeofrenate.com , waarin ze de lezers meeneemt in haar leven. Ze geeft tips over cosmetica producten, sportadvies en interviewt de vrouwen achter de “sterke mannen”.

Douche of ga je in bad in de avond of in de ochtend?

Ik douche elke ochtend en in de avond. In de ochtend word ik heerlijk wakker onder de douche en in de avond vind ik het heerlijk om lekker warm in bed te kruipen. In bad ga ik misschien 1x in de maand, ik gun mezelf niet echt de tijd om rustig te zitten en zodra ik zit word ik al snel onrustig.

Hoe lang sta je gemiddeld onder de douche of blijf je in bad?

Het hangt ervan af of ik mijn haar moet wassen, dan sta ik gerust een 20-30 minuten onder de douche, mijn haar moet eerst worden gewassen, vervolgens een crème spoeling en dan een masker erin. In de ochtend kan ik best wel snel zijn, binnen een 5-10 minuten kan ik gedouched zijn. Dit omdat het in de ochtend echt spitsuur is. Eerst ga ik snel douchen en dan gaat de kleine prinses onder de douche en kan ik verder met mijn ochtendritueel en haar.

Hoe lang ben je gemiddeld bezig om je klaar te maken voor de dag?

Ik ben altijd een uur, 1.5 uur bezig om me klaar te maken voor de dag. Douchen met het gehele ritueel, dan een body crème en dan aankleden. Vervolgens tanden poetsen en dan de gezichtsverzorging, make up en het haar, moet het haar stijl, in de krul of in een vlecht of staart. Is het een eyeshadow of een winged eyeliner.

Hoe vaak per week was je je haar en welke producten gebruik je dan het liefst?

Ik was mijn haar 1x per week. Mijn haar wordt niet snel vet en mijn haar wassen is een hele onderneming, oftewel het drogen is een hele klus. Ik gebruik veel Kerastase producten en Moroccan oil. Maar ook krijg ik vaak producten van mijn kapper en goede vriendin, Jade Hair.

Scheer je jezelf onder de douche, of heb je andere manieren om je te ontdoen van je lichaamsbeharing? 

Ik scheer mezelf onder de douche. Laseren is nog wel iets wat ik graag wil gaan doen in de toekomst.

Welke producten gebruik je al heel erg lang, waarvan je vind dat iedereen ze in hun badkamer kast moet hebben staan?

Ik vind een goede reiniging en lotion, dag, nacht en oogcreme heel belangrijk. Ik gebruik al jaren Estee Lauder producten waar ik heel blij mee ben. Daywear of Renutriv zijn mijn favorieten. Maar ook advanced night repair staat altijd in de kast. Ook een goede concealer is voor mij een must have product, MAC prolongwear concealer is mijn favoriet. Ook gebruik ik graag Touche Eclat van YSL als highlighter. De Bobbi Brown lippenbalsem is een product waar ik niet zonder kan en een goede handcreme moet in mijn badkamer staan.

Wat zijn je favoriete producten van dit moment?
  • MAC Prolongwearconcealer.
  • MAC Mascara upward lash.
  • MAC lipglass Snob.
  • TOM FORD Velvet Orchid als mijn parfum of Rose Amazone van Hermes.
  • En mijn SkinforSkin capsules, deze mag ik niet missen, dit is mijn voedingssupplement wat bestaat uit viscollageen en vitamine C, wat mij helpt om mijn collageen in mijn huid weer aan te maken, zodat mijn huid stralend en gehydrateerd blijft en dat is natuurlijk een perfecte start van de dag.
Als je een partner hebt, mogen de producten dan door elkaar staan of hebben jullie beide je eigen plank / lade in de kast van de badkamer?

Zeker een eigen lade, ik heb het liefst ook nog zijn lade! Ik heb namelijk zoveel producten en door jaren in de cosmetica te hebben gewerkt blijf ik meer producten verzamelen en uitproberen. Ik vind het namelijk erg leuk om uit te zoeken wat nieuw is op de markt. Ik ben bijvoorbeeld begonnen met Quanis dermafillers, een mooi, vriendelijk en natuurlijk product om je huid (nog) mooier te maken. Dit zijn pads die hualuronzuur in de huid krijgen zonder gebruik van naalden, dus ideaal voor mij omdat ik de stap naar de fillers en botox nog een stapje te ver vindt.

 Zou je iets willen veranderen in jouw badkamer?

Nee, ik heb een grote douche, een heerlijk bad en een dubbele wastafel. Er zouden nog meer kasten voor mijn producten kunnen komen, maar dan ga ik nog meer verzamelen, dus ik denk dat dat niet zo’n goed idee is.

Draai je muziek in de badkamer, en zo ja, wat is dan de muziek die je graag luistert?

Ik vind het heerlijk om muziek aan te hebben als ik douche, Beyonce, Miguel, The Weeknd en Drake dat zijn dan wel mijn favorieten. Maar mocht ik een dansavondje voor de boeg hebben dan kan ik ook heerlijke salsa muziek opzetten. Ik kan eigenlijk niet zonder muziek dus in de douche of als ik in bad ga is het een must.

Ben jij ook een bossbabe ( of een leuke sportman) en wil je ook je badkamer rituelen met ons delen? Mail dan voor meer info naar info@boostyourhealth.nl

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .