` LIFESTYLE: De hele zomer bubbels met Sodastream Spirit - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: De hele zomer bubbels met Sodastream Spirit

Misschien hebben jullie hem al voorbij zien komen via de reclame op televisie, de SodaStream! Hét apparaat dat je minder laat sjouwen en tevens bergen plastic voorkomt. Wij zijn dan ook heel benieuwd of het een fijn apparaat is en laten je weten of het echt een meerwaarde is om dit thuis te hebben. En de zomer komt eraan, dus we gaan eens wat alcoholvrije cocktails testen met bubbels! Nieuwsgierig, lees en kijk dan gezellig mee!

Duurzaam

Wie wilt er nu niet minder plastic gebruiken. Gelukkig wordt dit al gedaan door het verminderen van plastic boodschappentasjes en ander verpakkingsmateriaal. Maar de SodaStream bruiswatertoestellen zijn compacte apparaten met een hervulbare CO2 cilinder. Zo kun je met gewoon kraanwater super makkelijk sprankelend bruiswater of frisdrank bereiden. Dat is niet alleen handig en lekker, maar ook heel milieuvriendelijk. De koolzuurgascilinder spuit de prik gewoon in een zeer stevige fles die tot drie jaar meegaat. 1 SodaStream fles vervangt zo maar liefst 2800 PET-flessen. En geen PET betekent ook geen transport en geen opslag!

Makkelijker wordt het niet

Met SodaStream zijn je bruisende drankjes klaar voordat je er erg in hebt en kun je ook heel fijn tijdens feestjes en verjaardagen iedereen van een heerlijke cocktail (alcoholvrij of niet) voorzien. Hoe leuk is dat? Super makkelijk en zo gepiept. SodaStream combineert topprestaties met een stijlvol design, waardoor de bruiswatertoestellen zelfs in de meest exclusieve keuken niet zullen misstaan.

Laat de zomer maar komen!

SodaStream zorgt ervoor dat je naast bruiswater ook verantwoord kunt genieten van verschillende soorten smaken. Naast de gewone smaken zijn er ook tal van light varianten verkrijgbaar. Ze hebben dan ook een heel breed assortiment. Je kunt zelfs cocktails terugvinden, exotische smaken en ook de gewone frisdrank smaken vind je hier terug. Ideaal om eens een feestje te organiseren en naast dat bbq-en heel fijn is van de zomer is je gasten voorzien van een heerlijk cocktail ook niet verkeerd! Wij namen de proef op de som en maakten een paar heerlijke exemplaren:

Alles wat je nodig hebt is alle zomerse kleuren in één mix

Maak je eigen cocktails of zomerse drankjes met één van de heerlijke siropen van Sodastream. Mix ze met wat fruit of natuurlijke kruiden en je hebt een heerlijke alcoholvrije cocktail. Natuurlijk kun je het ook mixen met alcohol als je dit wenst. Je kunt het zo gek en feestelijk maken als je wilt. Het is ideaal voor feestjes, bbq-en, een kinderverjaardag of gewoon een romantische avond met je lief met heerlijke cocktails. Je kunt er alle kanten mee op en ook gewoon dagelijks nuttigen samen met de heerlijke siropen van SodaStream.

Pak ook jouw SodaStream moment!

Wil je ook genieten van meer bubbels deze zomer? Koop dan hier jouw eigen SodaStream apparaat en geniet van heerlijke drankjes deze zomer.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment