Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: De verkeerde kant van YouTube

Kennen jullie dat? Je zit op YouTube om een filmpje te bekijken, en vervolgens kijk je naar de filmpjes die eronder staan. Je kijk er even naar en scrolled weer verder naar het volgende filmpje. Voordat je het weer zit je een uur (of langer) filmpjes te kijken en kijk je naar dingen waar je eigenlijk helemaal niet naar op zoek was, maar wat je toch wel vermakelijk, grappig, te erg voor woorden of vies vindt. Ik kan je vertellen, dat dit het moment is dat je aan de verkeerde kant van Youtube terecht bent gekomen. Ook ik beland daar regelmatig. Maar waar kijk ik dan naar, lees je mee?

Ik ben een sucker voor dierenfilmpjes. Maar dan ook echt enorm. Als ik niet uitkijk dan ben ik er uren zoet mee. Zo kwam ik bij toeval terecht op het kanaal van Esther the Wonder Pig, The Pet Collective en Cute Animals. Maar ben ik ook helemaal weg van filmpjes waarin dieren gered worden, zoals Hope for Paws.

Andere filmpjes waar je mij heel erg blij mee maakt zijn filmpjes waarin mensen mee eters en puisten uitknijpen. Ikzelf vind dat ook fijn om bij anderen te doen. I know I know, maar die pop die je voelt als een puistje kapot springt is toch heerlijk! Naast Dr Pimple Popper (wie kent haar niet) en Mr. Popper vind ik de filmpjes van Herman Fisher erg rustgevend. Want onder de meest vieze filmpjes heeft hij klassieke muziek gemonteerd.

En dan de kant van eten. Hoe gezonder ik zelf eet, des te fijner ik het vind om filmpjes over slecht en veel eten te bekijken. Zo ben ik terecht gekomen op het kanaal van de hysterische Nikocado Avocado, Hungry Fatchick en Divine Munchies. Maar ook competitive eater Matt Stonie vind ik mega fascinerend.

En dan als laatste wil ik je het Youtube kanaal Oddly Satisfying Video niet ontzeggen. Dit zijn allemaal korte filmpjes van dingen die perfect gaan. Het perfecte gesneden brood, de perfecte gedraaide balletjes, een machine die ringetjes perfect in elkaar zet. Ik weet het, het is vreemd, maar ik word daar dus echt enorm rustig van als ik dat zie.

Wat kijken jullie graag als jullie aan de verkeerde kant van Youtube terecht komen? Laat het hieronder achter in een reactie.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .