Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Deze 4 menstruatie producten ken je vast nog niet!

De tampons en maandverband hebben concurrentie, want er komen steeds meer alternatieve producten op de markt. Sommige zijn al wat bekender, maar van andere heb je vast nog nooit gehoord. Wij zetten de 5 meest bijzondere alternatieven voor jou op een rij. Lees je mee?

De menstruatiecup

Deze is al wat meer ingeburgerd, maar nog niet iedereen is ermee bekend.

De menstruatiecup is een milieuvriendelijk, duurzaam, voordelig alternatief voor maandverband, inlegkruisjes en tampons. De menstruatiecup is gemaakt van gecertificeerd medische kwaliteit siliconen en is 100% veilig voor je lichaam. De cup bevat geen chemische toevoegingen zoals weekmakers.

De menstruatiecup is een kleine flexibele cup die gevouwen wordt ingebracht om menustruatie vloeistof op te vangen. Deze opent zich weer in het lichaam en creëert een lekvrije afdichting. De bekkenbodemspieren houden de cup vast in de juiste positie. Na een tijdsperiode, niet langer dan 12 uur, wordt de cup eruit genomen. De inhoud wordt in het toilet geleegd en de cup wordt vervolgens met water afgespoeld. De cup kan daarna direct opnieuw worden geplaatst. Je hebt ze in verschillende varianten en merken.

Beppy tampons

De Beppy tampon is een zacht flexibel sponsje dat je inwendig draagt tijdens je menstruatie. Beppy biedt tot wel 8 uur onzichtbare bescherming. Onzichtbaar want Beppy tampon heeft geen touwtje.

Zo kan je tijdens je ongesteldheid met Beppy tampons gewoon naar de sauna zonder dat iemand een touwtje ziet. Of zwemmen zonder je ergens druk over te maken. Met Beppy kan je ook schoon en comfortabel de liefde bedrijven tijdens je ongesteldheid. Én je hoeft niks uit te leggen als je daar geen zin in hebt want je partner voelt er niks van.

Met Beppy kun je:
– zwemmen
– naar de sauna gaan
– seks hebben
-sporten
– uitgaan

De Beppy tampon werd ontwikkeld door vrouwenartsen. Een eenvoudig te gebruiken en hygiënisch comfort tampon zonder koordje, ontworpen voor maximaal comfort en optimale bescherming.

Het menstruatie broekje

Ben je milieu- en kostenbewust en op zoek naar een goede oplossing bij ongesteld zijn of incontinentie? Bestel dan direct deze – ademende! – slips met ingenaaid lekvrij materiaal. Door de combinatie polyamide (84%) en spandex (16%) zijn de slips heerlijk elastisch. Door de gaatjes in het materiaal rond de buik en rug ademt het heerlijk. Het ongemak van een menstruatie of incontinentie kunnen we niet wegnemen, maar gun jezelf comfort en een fris gevoel en bestel direct deze slips! Te koop bij o.a. Bol.com

Wasbaar maandverband

Wegwerpmaandverband bevat plastic en is daardoor nogal broeierig. Een perfecte omgeving voor bacteriën (en dus geurtjes), maar voor jou betekent het alleen jeuk en irritatie.

Wasbaar maandverband bespaart geld en afval, maar is vooral lief voor je nether regions. Absorberende zachte stof, een ademend waterdicht laagje dat voorkomt dat je doorlekt en vrolijk gekleurd: je periode is misschien geen feestje, maar ons wasbare maandverband maakt het wel in één keer een stuk prettiger!

Wasbaar absorbeert beter dan wegwerp en bevat geen chemische of giftige stoffen. Je verbandjes gaan jaren mee, tot wel 5 jaar lang. Bekijk hier alle variaties en hoe je dit het beste kunt wassen.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .