Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Deze 5 health apps ken je nog niet, maar zijn zeker de moeite waard!

We kennen allemaal de standaard health apps wel, maar wij gingen wat dieper op onderzoek uit en kwamen 5 verrassende health apps tegen die je waarschijnlijk nog niet kent. Met de nieuwe Samsung Galaxy Note 10 kun je de apps makkelijk vinden, want hij is groot, heeft heldere kleuren en heeft eindeloos plezier met het infinity Q-display. Waar wacht je nog op? Ga snel de apps bekijken!

Fitnessuitdaging in 30 dagen app

Deze app laat je in 30 dagen de ultieme fitnessuitdaging doen! Verbeter je conditie en je spiermassa met de 30-daagse uitdaging. Je kunt goede vooruitgang boeken met leuke uitdagende oefeningen die je gewoon thuis kunt doen zonder attributen. Handig om snel in shape te komen of als je veel onderweg bent en niet altijd een sportschool in de buurt hebt of liever thuis traint.

Sleepo: Ontspannende geluiden slaap app

Wordt jij ook zo rustig van geluiden van natuur, regen en witte ruis? Deze app helpt je zo beter te slapen, te ontspannen en te mediteren wanneer jij er behoefte aan hebt. Er zijn veel verschillende geluiden die je kan combineren tot jou eigen ontspanningsmelodie. Echt een aanrader!

Dankbaarheid dagboek, privé dagboek en quotes app

Dit is echt een gave app, want hiermee kun je gratis een dankbaarheid & affirmaties dagboek invullen. Het werkt heel fijn en je wordt getraind in dankbaarheid, ook super makkelijk te gebruiken. Doe er je voordeel mee!

Walk with Map My Walk app

Wandelen is het nieuwe mediteren. Wandelen helpt je je hoofd leeg te maken en te genieten van de prachtige omgeving, de natuur en de rust. Deze app volgt de route, afstand en het tempo zodat je jouw wandeling helemaal vast kunt leggen en zo je wandeling vaker kunt doen of eventueel betere resultaten kunt opbouwen.

Youper – Emotional Health app

Mindset is alles! Met deze handige app zorg je goed voor jezelf op emotioneel vlak. Je krijgt inzicht wat precies helpt en wat niet en de chat is heel fijn. Deze helpt je door middel van vragen naar informatie die jij precies nodig hebt om vooruit te kijken. Ook wordt je vaak gerustgesteld en aangemoedigd wat heel fijn is. Voor iedereen die in een dip zit of last heeft van psychische klachten raad ik deze aan.

Ben je ook nieuwsgierig geworden hoe de apps te zien zijn op de nieuwe Samsung Galaxy Note 10? Je kunt hier de Samsung Note 10 kopen en met de handige S pen kun je handig starten met je dankbaarheidsdagboek zoals in de app hierboven. Wij zijn fan!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .