Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Een gezondere huid met een zijden kussensloop

We weten allemaal inmiddels wel dat slapen goed is voor je gezondheid. Maar een goede nachtrust is ook belangrijk als je minder snel oud wilt worden. Het is gewoon zo als je iedere dag maar 4 uur slaapt je geen mooi perzik huidje krijgt. Maar wist je ook dat je kussensloop hierbij kunt helpen? Je kun je rimpels verminderen met de kussensloop die je gebruikt en zo ook veroudering tegengaan. Een sprookje? Nee, lees gauw verder en ontdek het geheim!

Heb jij als je in de ochtend wakker wordt ook meer last van (slaap)rimpels? Kom je totaal verkreukeld uit je bed en zit je haar alsof het ontploft is. Dan is er nu een geweldige oplossing, want slapen met een kussensloop van zijde is de oplossing!

Wist je dat als je steeds weer je gezicht op een hoofdkussen drukt dit trauma veroorzaakt aan de huid. Na verloop van tijd kan dit ‘trauma’, verergeren door wrijving met een katoenen kussensloop en blijvende rimpels veroorzaken wanneer het collageen afbreekt.

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik met mijn bijna 37 jaar nog zo goed als geen rimpels hebt. Oh ja ik heb er toch één , een fronsrimpel en deze zie je nog niet zo goed, maar als het zo doorgaat dan wordt het een behoorlijke. Maar ik heb ook genetisch niets te klagen en zelfs mijn oma van 96 jaar ziet er nog prachtig uit met een aantal rimpels.

Maar ik hoorde dus pas dat zij ook slaapt met een zijden kussensloop en dat was een aangename verrassing. Ik nam de proef op de som en ik heb de zijden kussensloop getest en er natuurlijk ook mee geslapen. Het was een aangename verrassing. Mijn huid voelde zachter aan bij het opstaan en ook mijn haar zat niet meteen vol met klitten en krullen van het heen en weer woelen tijdens mijn slaap.

Maar wat zijn alle voordelen nu precies van zo’n zijden kussensloop?

 • Dit kussensloop is 100% pure zijde;
 • Het is aanbevolen door dermatologen en kappers;
 • Vermindert (slaap)rimpels
 • Vermindert statisch haar en behoud glans
 • Zorgt voor een goede doorbloeding
 • Zorgt voor een meer uitgerust gevoel in de ochtend

 

Wat vind ik van het zijden kussensloop?

Na een nacht heerlijk geslapen te hebben met de zijden kussensloop vind ik het zalig. Het ligt heerlijk zacht en ondanks dat ik eerder dacht dat ik weg zou glijden met mijn hoofd, lig ik ontspannen op mijn prachtige champagnekleurige kussensloop van 100% zijde. Ik voel mij uitgerust en merk dat mijn haar niet is veranderd in een onherkenbaar kapsel vol met krullen en klitten door het woelen in bed. Het glanst en ook mijn huid is heel rustig en heeft een lichte glow. Met alle voordelen is er nu geen weg meer terug, ik blijf heerlijk slapen met deze 100% zijden kussensloop en wordt uitgerust en zonder slaaprimpels wakker. Wie wilt dit nu niet? Bekijk ook mijn review op video terug en kies voor Silk Heaven!

Waar te koop?

Je kunt dit geweldige 100% zijde kussensloop kopen bij Silk Heaven. De prijs is vanaf € 32,95 en ze zijn er in vele kleuren en maten. Ze hebben nu een mooie BLACK FRIDAY actie: op vrijdag 23 november a.s. gratis verzending in NL en BE bij Silk Heaven, geen kortingscode nodig.

Heb jij weleens geslapen met een zijden kussensloop? Of zou je dit ook weleens willen proberen? Laat je reactie hieronder achter, we zijn heel benieuwd!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 3

 • reply

  Anita H.

  19 september 2018

  Ben al een tijd van plan om enkele slopen te bestellen. De hoge prijzen houden me tegen…. Kun je geen kortingscode regelen? ;o)

  • reply
   20 november 2018

   Hoi Anita, leuk dat je op het punt staat een puur zijden kussensloop te bestellen. Pure zijde kan een uitgave zijn inderdaad. Omgerekend kost het je echter nog geen euro per maand (even een schatting van hoe lang je met een originele Silk Heaven zijden kussensloop doet, bij dagelijks gebruik) en dan valt het erg mee. Vooral als je het vergelijk met hoeveel je uitgeeft per maand aan bijvoorbeeld dagcrèmes. Vrijdag 23 november: gratis verzending! Black Friday actie… mis hem niet:) Groetjes Mirna, owner/founder Silk Heaven

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .