Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Een uniek armbandje met een heel bijzondere boodschap

Afgelopen weken zat ik een beetje in een emotionele rollercoaster en toen ontving ik daar ineens een prachtig armbandje van MyMindPiece met de woorden “never give up” en sindsdien is dat mijn motto geworden. Ook al lijkt het een beetje gek, ik denk dat ik nu meer kan en heb er meer vertrouwen door gekregen. Natuurlijk zit dit in jezelf, maar wat een fijn hulp moment is dit als je het even niet meer weet en dit weer leest op je prachtige armband. Ook fantastisch om cadeau te doen en in diverse varianten. Ik ben groot fan geworden en vertel je er alles over!

De missie van Anita van MyMindPiece is om meer positiviteit te verspreiden met deze prachtige armbandjes met mooie inspirerende teksten erop.
Iedereen heeft recht op dagelijkse inspiratie en dit kan met verschillende dingen. Zo kiest de één voor een prachtige tattoo als aandenken aan een speciaal iemand en de ander voor een prachtige armband van MyMindPiece om die mooie reminder te ontvangen. Allebei kan natuurlijk ook! 🙂

Positiviteit

Positiviteit draagt bij aan een mooier leven. Iedereen maakt dingen mee die niet zo leuk zijn, een flink obstakel, kwetsbaarheid of een flinke uitdaging. Maar we proberen allemaal het beste uit het leven te halen en halen steun uit vele dingen, kleine dingen die het leven aangenamer maken. Een wandeling door het park, genietend van de natuur. Een meditatie op het strand, geliefde mensen om je heen, genieten van je gezin, die glimlach op iemands gezicht, een prachtig muzieknummer en zo zijn er vele bijzondere momenten. 

Daar speelt MyMindPiece zeker op in en dat heb ik zelf ook ervaren. Als het even moeilijk wordt, een uitdaging blijkt of ik de tranen niet kan bedwingen, dan hoef ik maar naar mijn armband te kijken en dan staat er “Never give up” (geef nooit op!), omdat opgeven geen optie is en ik altijd vooruit wil blijven kijken.

Curaçao

De eigenaresse Anita woont al even in Curaçao en droomde vroeger al om op een tropisch eiland te wonen met een azuurblauwe zee met veel zon. Die droom is dan ook uitgekomen, heel bijzonder en de collectie mooie armbanden van MyMindPiece komen dan ook prachtig samen met de foto’s die ze daar maakt. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat de verzending lang op zich laat wachten, want dat wordt vanuit Nederland geregeld. De nieuwe technologieën bieden tegenwoordig veel voordelen 🙂

Heel veel keuze

Naast de tekst “never give up” kun je ook kiezen uit andere positieve teksten zoals “Live, Love, Laugh”, “No Rain, No Flowers”, “Enjoy the Journey”, “Collect Moments, Not things”, “Make it happen” en vele anderen. Ook kun je ze in het zilver, goud of roségoud ontvangen.

Waar te koop

Je kunt de prachtige armbanden van MyMindPiece met inspirerende teksten kopen via hun website. De armbanden kosten per stuk € 17,99 en blijven lang mooi en zijn licht buigzaam zodat het voor iedereen passend is. Ook zijn ze superleuk om cadeau te geven en straks komen de feestdagen er weer aan, dus wees er op tijd bij 😉 

Ik heb hem bijna dagelijks om en hij is nog steeds prachtig, hij werkt motiverend en staat erg mooi. Ik ben dan ook groot fan en ben benieuwd wat jullie van deze prachtige armbanden van MyMindPiece vinden. Laat gerust een reactie achter onder dit artikel 🙂

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .