` LIFESTYLE: EVIAN lanceert samen met Virgil Abloh een prachtige Limited Edition collectie - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: EVIAN lanceert samen met Virgil Abloh een prachtige Limited Edition collectie

Er komen weer dorstige tijden aan, lekker warm weer en genieten van heerlijke water. Wist je dat dit merk een bijzondere boodschap heeft? Het is een eerbetoon aan de jeugd is die de kracht heeft om veranderingen in gang te zetten en te kiezen voor een duurzame toekomst. De nieuwe Limited Edition “Activate Movement”- collectie van Evian  is dan ook uniek. Deze bestaat uit een exclusief ontworpen glazen fles en twee hervulbare Evian SOMA-flessen. Een uniek cadeau met een bijzondere boodschap en wij mogen je alles vertellen over deze unieke samenwerking!

Ben jij al bekend met Evian?

Evian is natuurlijk mineraalwater wat uit het hart van de Franse Alpen komt. Het water legt meer dan 15 jaar een weg af door de rotsen en wordt verrijkt met essentiële mineralen. Evian werkt al ruim 25 jaar aan het behoud van de natuurlijke omgeving van de bron en stelt zo de kwaliteit veilig voor komende generaties.

Activate Movement- collectie

Deze unieke Activate Movement- collectie is van Virgil Abloh is een eerbetoon aan de jeugd die de kracht heeft om verandering in gang te zetten en een oproep tot actie voor een duurzamere toekomst. Elke druppel op het ontwerpt van de glazen flessen staat voor de oorsporong en puurheid van de bron van evian; de Franse Alpen. Met de oneindige lus van druppels op het ontwerp willen ze laten zien dat je zelfs met de kleinste actie een positieve verandering kunt bereiken. Het staat voor kracht!

Wie is Virgil Abloh?

Virgil Abloh is een kunstenaar, architect, ingenieur, creatief directeur en modeontwerper. Na zijn studie Civiele Techniek aan de Universiteit van Wisconsin-Madison behaalde hij zijn master in Architectuur aan het Illinois Institute of Technology. Hier leerde hij niet alleen over ontwerpprincipes, maar legde hij ook de basis voor zijn werk als kunstenaar. Momenteel is Virgil Abloh artistiek creatief directeur herenmode bij Louis Vuitton en oprichter en creatief directeur van Off-White c/o Virgil Abloh.

Een plek om de nieuwe generatie in haar kracht te zetten

Virgil Abloh gelooft erin dat zelfs de kleinste dingen die je onderneemt, kunnen bijdragen aan verandering. Dit was tevens dé inspiratie voor de “Activate Movement” collectie. Zo konden kandidaten tussen de 18 en 35 jaar hun duurzame ontwerp insturen om zo de kans te krijgen om een subsidie van € 50.000,- te winnen voor duurzame ontwerpoplossingen.

Wat vinden wij ervan?

Evian water vind ik heerlijk zacht van smaak en ik drink het dan ook met liefde. De luxe waterfles is ideaal als er vrienden of familie komen eten en ze zo kunt laten genieten van Evian. Ook de prachtige SOMA-fles om mee te nemen onderweg is ideaal en heeft een fantastisch design. Je kunt ze aanschaffen via de Bijenkorf en je bent dan verzekerd van prachtig design en heerlijk puur water uit de Franse Alpen. We love it!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment