Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Ga rennend de winter door met Stox Energy Socks

Al eerder waren wij zeer enthousiast over de Stox Energy Socks en nu hebben ze een geweldige nieuwe najaarscollectie met een nieuw design. Wij mocht ik een review plaatsen over de geweldige Stox Energy Socks. Ook wil ik jullie vertellen waarom de Stox Energy Socks zo ontzettend fijn zijn om te dragen tijdens het sporten. Er zitten zoveel voordelen aan voor je gezondheid; lees je snel verder?!

Vaak krijg ik vanuit mijn omgeving de vraag waarom zou ik compressiekousen draag als ik ook gewoon mijn tennissokken of enkelsokjes kan dragen tijdens het sporten in de gym of tijdens het hardlopen. Als antwoord geef ik dan vaak aan dat het verlichting geeft aan de benen en het extra comfort geeft als mijn benen wat zwaar aanvoelen. Het is dus echt behoud is van je benen en voorkomt waar mogelijk zelfs blessures. Daarnaast ervaar ik minder spierpijn na de workout en geeft het mij extra energie en steun tijdens de training. Kortom deze Stox Energy Socks zijn een boost voor als je gezond wilt (buiten) sporten!

Maar hoe werkt dit nu precies? De compressie in de sokken zorgt voor een optimale bloedcirculatie in de benen en voor maximale zuurstof capaciteit van de spieren. De correcte degressieve compressie zit namelijk verwerkt in de Stox Eenrgy Socks wat bestaat uit stevig knijpen van de benen. De hoogste druk zit bij de enkels en wordt langzaam minder. Het minste druk zal je ervaren net onder de knieën.

Ondanks dat de sokken behoorlijk strak zitten, en niet enorm makkelijk aan te krijgen zijn, zitten ze wel heel erg lekker. De sokken zijn gemaakt van vochtafdrijvende lichtgewicht en extreem ademende materialen, naadloze teenstukken en een versterkt teen en hiel stuk. Dit alles bij elkaar zorgt voor veel comfort.

In 2019 zal ik deze sokken niet alleen tijdens het hardlopen en sporten gaan dragen maar ook tijdens de lange vluchten die ik ga maken naar Canada, New York en Curaçao. Door goede compressiekousen te dragen heb je bijvoorbeeld ook minder kans op trombose!

De Stox Energy Socks zijn te koop vanaf € 20.95. De najaarsvariant die ik draag met roze en groen zijn €  34,95.

Wist je dat wij tijdens het Online Gezondheidsfestival maar liefst 4 paar Stox Energy Socks weg mogen geven?
Wil je ook kans maken, schrijf je dan gauw hier in!

Draag jij al compressiekousen tijdens het sporten? Laat het hieronder achter in een reactie.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .