Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Ga sportief het nieuwe jaar in met Q-LINN

Wie had ooit kunnen denken dat ik van hardlopen kon gaan houden. Ik denk helemaal niemand, en ikzelf ook niet trouwens. Toen ik bijna 3 jaar geleden begon met rennen wist ik nog helemaal niet wat belangrijk was om te gebruiken en hoe je het beste uit jezelf kon halen. Nu weet ik dat wel, en met de sportlingerie van Q-LINN is dit ook mogelijk.

Het dragen van goede sportlingerie is zo ontzettend belangrijk. En ik noem het inderdaad lingerie, want Q-LINN brengt het “gewone” ondergoed naar een hoger niveau. Naast dat het heel goed zit, ziet het er ook nog eens prachtig uit. In een eerdere blog schreef ik over de beha “Amsterdam”, nu laat ik jullie kennis maken met de Barcelona beha. De Barcelona beha is heel erg geschikt voor de high impact sporten waaronder hardlopen. Bij hardlopen is je houding heel belangrijk. Wat ik aan deze beha fijn vind zijn de brede banden op de rug, die ook nog eens goed verstelbaar zijn zowel in de hoogte als de omtrek. Voor mijn gevoel trekken deze brede banden je rug recht waardoor je automatisch een betere houding aanneemt. Daarnaast is het heel erg fijn dat deze beha hooggesloten is. Je hoeft niet bang te zijn dat je borsten tijdens het rennen ontsnappen. Hij sluit aan de voorkant heel erg mooi aan en door de zachte stof en mooie afwerking schuurt of knelt hij nergens.

Wat ik vroeger toen ik veel zwaarder was altijd heel jammer vond was dat ik nooit echt goed zittende sportkleding en sportbeha’s kon vinden. Nooit zat het echt lekker, en koos ik maar diegene die er wel mee door kon. Ik vind het dan ook gaaf jullie te kunnen zeggen dat de Barcelona er is vanaf maat 70C t/m 100I. En je leest het goed, ik noem daadwerkelijk cupmaten. Q-LINN werkt niet met maten S, M, L of XL. De maat van je gewone beha kan je nu dus ook gebruiken voor je sportlingerie. Dit zorgt ervoor dat je echt iets in huis krijgt wat perfect zit. Je hoeft dus niet meer in te leveren op je comfort. Twijfel je over je maat dan biedt Q-LINN de mogelijkheid een passet te bestellen. Naast de maat die je denkt te hebben ontvang je nog 4 extra beha’s die qua omvang en cupmaat rond de andere maat liggen. Degene die het beste zit kan je dan houden en de rest stuur je terug. Waar vind je zulke service nou nog?

Een laatste leuke weetje is dat Q-LINN de beha’s, en dus ook de Barcelona, maakt met flexibele beugels. Doordat de beugel volledig mee beweegt heb je totaal niet in de gaten dat je een beugel beha aanhebt. De beugel is uniek, want het behoud de vorm van je borsten zonder de vervelende prikkende beugels. Bij de Barcelona zijn de beugels ook nog extra ingelegd in een gel bed voor extra draagplezier.

Dus ben jij een modebewuste vrouw, die kleding, comfort en een goede pasvorm belangrijk vindt, dan is de Q-LINN Barcelona echt de beha voor jou!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .