“Het perfecte kleine tasje bestaat niet”. Nou, daar dacht Vilix the Label anders over. Ik als tassenliefhebber (ik heb er veel te veel en gebruik de helft niet), kan wel zeggen dat dit super mooie tasje wel perfect is. Hij is zo praktisch, omdat hij zoveel meer is dan alleen een plek om je telefoon bij je te dragen. Het is een portemonnee, je kunt er nog wat kleine spulletjes in kwijt wat hem ideaal maakt voor een festival ( Yes ze beginnen weer bijna! ), een fietstocht of een shopping sessie. Ik wil je graag wat meer vertellen en laten zien over deze hippe kleine tasjes. Lees je mee?

Het fenomeen telefoontasje kennen we denk ik allemaal wel. Een hoesje voor je telefoon waar ook wat pasjes in opgeborgen kunnen worden. Dit “tasje” kun je dan bijvoorbeeld om je pols dragen of alsnog in een ander tasje meenemen. Niet heel handig, want je kunt er op zichzelf niets anders meer in kwijt mits je hem dus ergens anders in stopt. Dat maakt het Forever Young tasje dus zo fantastisch!


Wat je heel goed op bovenstaande foto kunt zien is dat het telefoongedeelte apart zit van de rest. Als je het tasje dus draagt via de schouderband kun je altijd in een handomdraai je telefoon pakken zonder eerst allemaal ritsen open te maken. Maar wat het tasje dus echt helemaal compleet maakt is het portemonnee gedeelte waar je zoveel meer in kwijt kunt dan alleen wat pasjes. Er is plek voor 4 tot 8 pasjes (bankpasjes, kortingskaarten). Daarnaast heb je een handige rits voor kleingeld of bijvoorbeeld festivalmuntjes), er is meer dan genoeg plek voor bonnetjes en briefgeld. Wat het tasje compleet maakt (in mijn ogen) is dat het een rechthoekig is met een rechte bodem. Hierdoor kun je er zelfs een lipgloss/lipstick, een pen of een paar sleutels in kwijt.

Je gaat dus echt op stap met een compleet tasje wat compact is maar waar ALLES inpast. Door de handige schouderband heb je ook je handen vrij en kun je lekker dansen, fietsen of wandelen zonder last te hebben van een zware tas of volle handen.

Nog even alle voordelen van het tasje op een rij, want er zijn natuurlijk bepaalde dingen die ik absoluut niet mag vergeten te noemen!

  • Het tasje is gemaakt in 12 verschillende kleuren, dus je kunt lekker afwisselen mocht je dit willen;
  • De tas(sen) worden gemaakt van hoogwaardig VEGANISTISCH PU leder;
  • Er past een telefoon in met de maximale lengte van 15,58 cm;
  • Afneembare en verstelbare schouderriem;
  • Afmeting 18 x 11 x 4 cm.

Naast het forever young tasje heeft Vilix the Label nog een aantal andere modellen telefoontasjes en iets ruimere tassen in het assortiment. Er is qua kleur en model voor ieder wat wils wat ze heel veelzijdig maken. Wij zijn benieuwd, waar zou jij voor gaan als je zou mogen kiezen?
Deel deze post!