` LIFESTYLE: Geniet van je kostbare tijd met Greenwatch - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Geniet van je kostbare tijd met Greenwatch

Als er iets is wat we van de Covid-19 pandemie hebben geleerd is dat we de dagen ook doorkomen met meer rust. We hoeven niet altijd te rennen en te vliegen. We hoeven niet altijd “aan” te staan. Doordat we niet meer meet heel veel mensen kunnen afspreken hebben we ons sociale kringetje verkleint en hebben we de band met de mensen die we wel zien intenser kunnen maken. Waar we voorheen wel eens zeiden “tijd is geld” is het nu “tijd is kostbaar”. Bij Greenwatch weten ze wel wat ze met kostbare tijd moeten doen. Ik vertel je er graag over, lees je mee?

Ondanks dat de Covid-19 pandemie voor veel ellende heeft gezorgd, heeft het ook rust en ruimte gebracht. Als ik om me heen kijk dan zie ik dat mensen kalmer zijn en meer tijd nemen voor zichzelf. Dit komt omdat er veel meer tijd “gecreëerd” wordt, omdat we gewoonweg nergens anders naartoe kunnen. Restaurants zijn dicht, er is een avondklok, en we mogen maar 1 persoon per dag op bezoek krijgen. Doordat er meer tijd is leven we duurzamer. We nemen de tijd om uitgebreid (biologisch) te koken, om bewuster om te gaan met de natuur, we kopen minder spullen. en we investeren meer ECHTE tijd in elkaar. We luisteren beter naar elkaar en zijn ons bewuster van onze omgeving.

Als we het over duurzaamheid en tijd hebben, dan komen we automatisch uit bij Greenwatch. Want als je dan toch de tijd wilt weten, dan kun je maar beter een prachtig houten horloge aan je pols hebben zitten. Aan het hebben van een houten horloge zitten heel veel voordelen. Hout is namelijk een duurzaam product, en hout zal er altijd zijn.

Er zijn prachtige stijlvolle uitvoeringen voor zowel mannen als vrouwen. Hout wordt vaak gezien als een stoer en grof product, maar dat zie je niet terug in de mooi vormgegeven horloges. Ze worden allemaal in Nederland ontworpen en daarna bij de fabrikant in China volledig uitgewerkt.

In Nederland lopen we iets achter de feiten aan, want in Amerika is de trend wat houten horloges betreft al veel langer aan de gang. Gelukkig heeft het nu ook furore gemaakt in Europa en is Nederland ook al helemaal bij de tijd. Doordat we allemaal meer met duurzaamheid bezig zijn, kiezen ook steeds meer mensen, en misschien jij ook wel, voor een houten horloge van Greenwatch. Maar wat maakt zo’n houten horloge nou precies zo eco vriendelijk?

  • De horloges slijten niet;
  • De horloges zijn spatwaterdicht;
  • Je ontziet het milieu met deze kleine investering.

Nu snap ik dat dat laatste punt wat uitleg nodig heeft. Voor de productie van hout zijn uiteraard bomen nodig. Wat doet Greenwatch nu; zij planten voor elk verkocht horloge een boom terug!!! En dit doen ze al vanaf het moment dat ze begonnen zijn met het bedrijf. Hiervoor werken ze samen met OneTreePlanted. In samenwerking met deze stichting zijn er op dit moment al meer dan 8000 bomen teruggeplant en hier worden wij heel erg blij van. Help jij Greenwatch dit jaar de 10.000 bomen te behalen?

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment