Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Hardlopen wordt leuk met de nieuwe HOVR sportschoenen van Under Armour

Een groot deel van mijn leven doe ik al aan hardlopen. De ene periode wat vaker dan de andere periode, maar ik verbaas mij erover dat het mij zoveel rust geeft, mijn winterblues in de hand houd en dat mijn lichaam meer aankan dan ik in eerste instantie dacht. Afgelopen periode is het door slaapproblemen van mijn dochter niet echt van de grond gekomen en daarom wilde ik weer met een nieuwe frisse start beginnen. Wat is er nu fijner om opnieuw te starten dan met prachtige en functionele hardloopschoenen, oftewel de nieuwe HOVR sportschoenen van Under Armour! Lees gauw wat ik van deze nieuwe sportschoenen vond en of het mij gelukt is om een goede start hiermee te maken 🙂

Goede sportschoenen is vaak een onderzoek op zich, ze moeten goed passen, functioneel zijn, lekker zitten en tot steun zijn bij de sport die je beoefend. Goede hardloopschoenen gaan vaak nog verder, je werkt met heel je lichaam en dus moeten je hardloopschoenen jouw lichaam dragen en dus een goede demping hebben, ondersteuning van je enkels voeten en letterlijk en figuurlijk tegen een stootje kunnen. Toen ik de nieuwe hardloopschoenen van Under Armour voorbij zag komen was ik op slag verliefd! De nieuwe HOVR hardloopschoenen van Under Armour zijn niet alleen heel mooi, maar geven je het ultieme comfort bij het het hardlopen.

Deze fantastische “HOVR” hardloopschoenen van Under Armour zijn de nieuwst innovatie op het gebied van demping. De demping is gemaakt van een schokdempende laag die de perfecte druk en demping biedt. Dankzij dit nieuwe systeem biedt de schoen alles wat een renner nodig heeft: ondersteuning, energy return en schokabsorptie.

“Bij het ontwerpen van de Under Armour HOVR richtten we ons op het creëren van de perfecte combinatie van demping, reactievermogen en energy return – om je als het ware op te tillen” aldus Dave Dombrow – Chief Design Officer van Under Armour”


De HOVR hardloopschoenen van Under Armour is geïnspireerd op elke stap die een hardloper neemt en die een impact heeft van 2 tot 4 keer zijn of haar lichaamsgewicht. De schoenen geven je energie, vitaliteit en doorzettingsvermogen om nog verder te komen met hardlopen dan dat je voor ogen had. Elke stap die je ermee zet voelt moeiteloos aan en als je ze hebt getest wil je niets anders meer.

De HOVR hardloopschoenen van Under Armour bieden je dus heel veel voordelen, maar natuurlijk heb ik ze ook voor jullie getest en ik moet zeggen dat dit mijn beste move ooit was 😉 Ze zijn licht, het loopt makkelijker en je houd het langer vol doordat ze niet zwaar aanvoelen en met gemak je gewicht kunnen dragen. Vergeleken met andere hardloopschoenen vindt ik de demping en het gemak met hardlopen echt superfijn en ga dan ook met liefde wat vaker deze HOVR hardloopschoenen dragen als ik mijn hardlooprondje doe.

De HOVR hardloopschoenen van Under Armour zijn er in verschillende kleuren en designs, maar hebben allemaal hetzelfde comfort bij het hardlopen. Je kunt ze al aanschaffen vanaf € 120 en ze zijn hier online te koop of in 1 van de vele winkels van Under Armour en andere winkels die de collectie verkopen.

Ga jij ook de uitdaging aan om jezelf “up te liften” met deze fantastische hardloopschoenen?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .