Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Het gemak van bijenwas wraps

Plastic zakjes, ziploc zakjes, aluminiumfolie, huishoudfolie; ik weet wel zeker dat wij dit allemaal in onze keukenkastjes hebben liggen. Maar als ik vraag wie er beeswax wraps in huis heeft zal maar een enkeling zijn hand in de lucht steken. Ik had het fenomeen bijenwas wraps al wel eens voorbij zien komen, maar echt enthousiast werd ik toen ik een FB post zag van de schoonmoeder van mijn broer. Zij is Canadese en woont in Canada en zij houdt ervan om met haar handen bezig te zijn. En nu zag ik dus ook dat zij deze wraps aan het maken was. Uiteraard wilde ik er meer over weten en heb ik een mega gaaf nieuwtje, want mijn broer en schoonzus zijn naar Nederland gekomen met een lading wraps, die wij vanaf NU in onze webshop verkopen. Ik wil je er over vertellen, lees je mee?

Ik sta absoluut achter groener leven. Naar de supermarkt neem ik mijn eigen tas mee zodat ik geen plastic tasjes hoef te kopen, probeer zo min mogelijk producten te kopen die apart verpakt zijn, heb geen auto, douche maar 2 tot 5 minuten per dag, maar als ik in mijn koelkast kijk staan daar allemaal schaaltjes afgedekt zijn met huishoudfolie en neem ik naar mijn werk boterhamzakjes mee met mijn eten.

Toen ik zag dat Linda (de schoonmoeder van mijn broer) dit in haar keuken aan het maken was, en dat zij dit lokaal in Canada verkoopt dacht ik, dat wil ik ook! Dit is fantastisch voor mezelf en voor Boost your Health. Ik weet dat ik er zelf niet het geduld voor heb om het te maken dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik gevraagd of zij een kleine oplage zou willen maken voor ons. En dit wilde ze met heel veel liefde doen.

De wraps kun je voor heel veel verschillende doeleinden gebruiken. Ik vind het persoonlijk heel handig dat ik er kommetjes mee kan afdekken, of restjes groente in kan bewaren. Ook is het ideaal om je brood in mee te nemen naar bijvoorbeeld je werk. Je zou de grote wrap ook kunnen meenemen naar de kaasboer. Je laat je stuk kaas afsnijden en neemt hem mee in de wrap i.p.v. de omhulsel wat je bij de kaasboer krijgt. Leuk weetje is dat in deze wraps je eten veel langer vers blijft.

Ik denk dat plastic volledig uit je leven bannen nog wat rigoureus zal zijn, maar met deze toffe wraps kun je wel al hele grote stappen maken in de goede richting!

De wraps voelen wat stug en hard aan, maar zodra je zeΒ  in je handen hebtΒ  en dus warmer worden vanwege je lichaamswarmte nemen ze de vorm aan van het product waar het omheen zit. Vierkant, rond…het maakt geen enkel verschil.

De beeswax wraps die Linda heeft gemaakt zijn van gemaakt van 100 % organic bijenwas en organic katoen. Ze zijn ongeveer een jaar lang te gebruiken. Mochten ze vies geworden zijn dan kun je ze namelijk gewoon met koud water uitspoelen en te drogen leggen. Hierna zijn ze weer helemaal zoals vanouds.

In onze webshop zullen wij een set verkopen van 4 wraps (1 grote sheet, 1 middelmaat sheet en 2 kleine varianten) in verschillende willekeurige kleurschakeringen. De totaalprijs van de wraps is € 23.95, (incl. verzendkosten) en wij vinden het te gek dat wij ze voor deze te superprijs kunnen verkopen, mede dankzij Linda! We hebben maar een kleine oplage van 12 sets, dus op = op en wees er snel bij! Je kunt ze hier aanschaffen inclusief verzendkosten!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate Β»
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .