` LIFESTYLE: Het perfecte cadeau voor de feestdagen; De Massagebon - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Het perfecte cadeau voor de feestdagen; De Massagebon

Ik stel het altijd zo lang mogelijk uit, cadeautjes kopen voor de feestdagen. Natuurlijk weet ik dat ik gewoon in november al moet starten met het nadenken over het perfecte cadeau, maar als het puntje bij paaltje komt heb ik ALTIJD last minute stress. Daarnaast heb ik ook nog een vreselijke hekel aan de overvolle Haagse binnenstad in december en de lange rijen bij de kassa. Gelukkig heb je daar met dit cadeau geen last van, en het is een schot in de roos! Zoek niet langer verder, want het perfecte cadeau voor mannen en vrouwen is de Massagebon.

Na een jaar hard werken en eventueel druktes rondom een gezinsleven is er niets zo lekker om even wat tijd voor jezelf te nemen. Maar hoe vaak doen we dat nou eigenlijk echt? Vaak gunnen we onszelf die tijd niet, of we vinden het onszelf niet waard. Daarom is het zo leuk om een ander dit moment van rust en ontspanning wel te geven. Natuurlijk zou je dit cadeau ook op je lijstje kunnen zetten voor jezelf.

Het fijne van de Massagebon is dat je bij het bestellen zelf kunt kiezen voor een bedrag. Zo ben je niet verplicht iets af te nemen wat bijvoorbeeld buiten je budget ligt. Een bon is al te koop vanaf € 20,-. Daarna kun je je cadeau persoonlijk maken door er gratis een persoonlijk boodschap aan toe te voegen, en dan is het pakketje al klaar voor verzenden. Je kunt het cadeautje naar jezelf sturen, maar ook direct aan iemand die je wilt verrassen. Voor een klein bedrag extra krijg je de bon opgestuurd in een cadeauverpakking, zo maak je het helemaal compleet.

Honderden professionele massagepraktijken in Nederland zijn aangesloten bij de Massagebon. Zo kun je zelf beslissen waar je op dat moment zin in hebt. Misschien heb je wel behoefte aan een hotstone massage, of ga je liever voor een sportmassage of een wellnessmassage? Wist je toevallig al dat je ook speciale massages hebt voor je handen? Er zijn super veel verschillende mogelijkheden! Je hoeft niet van tevoren een keuze te maken, de beslissen maak je pas zodra je de massage daadwerkelijk gaat reserveren.

Ben je nog niet overtuigd? Dan geef ik je nu vijf redenen waarom dit cadeau een klapper is voor iedereen!

  1. Massage brengt lichaam en geest weer in balans
  2. Ontspanning heeft een positief effect op je gezondheid
  3. Massage vermindert stressklachten
  4. Een massage geeft je een nieuwe dosis energie
  5. Met de Massagebon geef je een originele en heerlijke beleving cadeau

Denk dus niet langer na, maak het jezelf niet te lastig, maar maak iemand ontzettend blij met een Massagebon onder de kerstboom!

Hele fijne feestdagen gewenst!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment