Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Hoe vind ik de perfecte wasmachine?

Gelukkig heeft mijn wasmachine er na 9 jaar nog steeds zin, maar waar begin je je zoektocht als je een nieuwe nodig hebt? Zoveel merken, zoveel functies, zoveel mogelijkheden. Je zou door de bomen het bos niet meer zien. En ga je eropuit om een nieuwe wasmachine te kopen, hoe oprecht is de verkoper dan?  Het is altijd fijn om vooraf je research gedaan te hebben, en ik vertel je graag waar je allemaal op zou kunnen letten voordat je daadwerkelijk overgaat tot kopen. Lees je verder?

Ok, je komt tot de conclusie, je wasmachine werkt niet meer naar behoren. Of bij nog meer pech, je wasmachine is er ineens volledig mee op gehouden. Het overkomt iedereen wel eens. Maar waar begin je je zoektocht dan? En hoe kan je ervoor zorgen dat je de juiste keuze maakt? De belangrijkste tip die ik jullie kan geven is; ga wasmachines vergelijken! Nu denk je misschien, dat is toch logisch? Maar geloof mij als ik zeg dat menigeen uit stress een willekeurige witgoed winkel binnenloopt en random een wasmachine kiest zonder erbij na te denken wat ze dan daadwerkelijk kopen. Het enige wat ze denken is mijn wasmachine is stuk en ik heb NU een nieuwe nodig.

Juist om deze reden ben ik zo blij dat er een website bestaat zoals Knibble. Knibble is overzichtelijk, geeft super handige keuze opties en het fijnste is dat de website je ook nog eens laat beknibblelen. En wie houdt er nou niet van een goede deal. Knibble is een vergelijkingssite die heel erg fijn is om te gebruiken voordat je een nieuwe wasmachine gaat kopen. Als je de website opent springen direct de aanbiedingen in het oog. Dit zijn aanbiedingen aangeboden op diverse websites, het is dus niet zo dat je maar uit 1 site kunt putten. Maar scroll je naar beneden dan zie je daadwerkelijk alle machines staan en kan je uit wel 26 merken kiezen.

Wat voor de een een belangrijke functie op een wasmachine is, hoeft dit voor een ander helemaal niet te zijn. Er zijn dan ook 15 verschillende keuze opties die je kunt aanklikken waardoor je de perfecte wasmachine kunt vinden voor jou. Als ik naar mezelf kijk dan vind ik bijvoorbeeld belangrijk dat de machine een voorlader heeft. Daarnaast heb ik een alleen huishouden en was ik niet extreem veel. Een wasmachine met een vulgewicht van 6 a 7 kilo zou voor mij voldoende zijn. Ook dit kan ik aanklikken. Ik vergeet bijna nog wat belangrijks, de prijs. bovenin kun je aangeven wat je maximaal uit wilt geven aan je nieuwe machine, Ik schuif het prijsstaafje even naar € 500,-. Als laatste functie die ik voor nu even aan klik op de website zijn de verschillende wasprogramma’s. IK gebruik persoonlijk het meeste fijne was, katoen, beddengoed. Met deze laatste functie breng ik alle keuzes terug naar 14 ideale wasmachines voor mij. Mocht je er dan nog niet uitkomen, er zijn nog 16 andere keuzemogelijkheden die je kunt aanklikken, zodat ook jij de beste opties krijgt.

Ik werp nog even een blik op de optie “beste beoordelingen”, en zo blijven er voor mij nog maar 3 machines over. In Letterlijk 10 minuten tijd heb ik misschien wel 300 wasmachines teruggebracht naar 3! Dat is wat ik noem super handig! Als je vervolgens op een machine klikt dan vergelijkt hij de websites waarop de machine wordt aangeboden, en kun je overgaan op de daadwerkelijke koop. Het kan niet makkelijker.

Wat vind jij belangrijk bij het aanschaffen van een (nieuwe) wasmachine? Laat het hieronder weten in een reactie.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .