` LIFESTYLE: Iets te veel gegeten en toch je feestjurk aan, het kan met shapewear van Curveswear! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Iets te veel gegeten en toch je feestjurk aan, het kan met shapewear van Curveswear!

Na de (tweeling)bevalling van mijn kinderen is mijn buik nooit meer hetzelfde geworden. Het lijkt wel of alles daar terecht komt, omdat er nog ruimte in zit haha. De feestdagen liggen in het verschiet en het is altijd weer even stressen hoe een jurk staat. Je kunt brede heupen hebben, geen taille, maar een buikje vind ik altijd wel het ergste en deze showt ook vaak het snelst als je iets wat strakke kleding aan hebt. Dus ik neem de proef op de som en ga een jurk passen die ik mooi vind met en zonder shapewear en vertel jou mijn persoonlijke ervaring. Zo weet je of het voor jou ook handig is en kun je goed het verschil zien. Lees en kijk je mee?

We weten allemaal dat shapewear een tijdelijke oplossing is en als je echt iets wilt veranderen je in actie moet komen. Maar soms voel je je net wat meer onzeker over een gedeelte van je lichaam en waarom zou je dan geen shapewear gebruiken om je wat beter te voelen daarover. Sommige vrouwen hebben veel extra vetjes bij de rug, heupen, taille/buik  en bovenbenen en shapewear zorgt ervoor dat het netjes zit en je goed voor de dag kan komen.

Het is trouwens een vooroordeel dat alleen flinke vrouwen gebruik zouden moeten maken van shapewear. Vrouwen in alle soorten vormen kunnen last hebben van cellulites of wat loszittend vel. Er zijn dan ook heel veel mogelijkheden om verschillende shapewear te proberen en zo te kijken naar wat voor jou werkt en bij jouw lichaam past. Ik gebruik niet vaak shapewear, maar mijn buik kan wel wat hulp gebruiken bij een mooie jurk en daarom vond ik het heel fijn om dit eens goed te testen.

High Waist Mid Thigh Short Thinstincts SPANX | Black | Curvy

Ik mocht de lichtgewicht corrigerende bermuda van Spanx met extra correctie bij de buik testen en was aangenaam verrast.

Maar wat maakt deze corrigerende bermuda nu zo bijzonder?

  • Super fijn lichtgewicht en ademend broekje tot aan je BH
  • De speciale correctie op de buik maakt je buik en maag platter
  • Aan de bovenkant zit een silliconenrand, die afzakken voorkomt
  • Naadloos design, onzichtbaar onder je kleding
  • Uitgevoerd in ademend materiaal dus ook luchtig in de zomer
  • Bij uitstek geschikt voor vrouwen met een appel figuur
  • Ideaal om te dragen onder jurken, rokken en broeken met een nauwsluitende taille
  • Katoenen kruisje

Wat vond ik ervan?

Ik merkte echt goed verschil en voelde mij heel fijn met dit corrigerende broekje van Spanx. Ik had verwacht dat ik hem nooit zou passen, maar ondanks het wrikken bij de billen ging het makkelijk aan en rekte het goed mee ondanks de spanning. Ik heb weleens eerder een corrigerend broekje geprobeerd, maar die zat zo strak dat ik bijna geen adem meer kreeg. Dat is hier totaal NIET het geval! Hij zit heerlijk, ik voel mij zelfverzekerder en voel en zie goed het verschil. Natuurlijk ben je niet gelijk topmodel, maar het is fijn als je curves wat beter verdeeld zijn en je minder onzeker voelt over hetgeen waar je wellicht onzeker over bent. Ik vind het een echte aanrader en ga deze dan ook met regelmaat dragen 😊

 

Before                                        After

Ook hebben en korting?

Wij mogen maar liefst € 5 korting geven op de gehele shapewear collectie van Curveswear! Gebruik hiervoor de kortingscode: BOOST

Dus sla je slag en ga nog zelfverzekerder de feestdagen in!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

Post a Comment