Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Ik wil een boxspring kopen, waar moet ik op letten?

Al weken, misschien al maanden lig je niet meer lekker in je bed en je weet eigenlijk al waar het aan ligt. Matras te oud, of bed niet meer goed. Na lang wikken en wegen weet je het zeker ‘ik wil een boxspring kopen”. Maar waar begint je zoektocht dan, en waar moet je rekening mee houden als je een boxspring gaat aanschaffen. Ik zet graag de tips voor je op een rij.

De keuze is reuze. Waar je ook kijkt, er worden boxsprings aangeboden. Je zegt al heel makkelijk “Ik ga even een Boxspring kopen” maar zo simpel is dit nog niet. Er zijn echt wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden voordat je JA zegt tegen je nieuwe bed. Deze zet ik graag voor je op een rij, daarnaast deel ik ook graag de voordelen van een boxspring.

  1. Het is ideaal om een elektrisch verstelbaar bed te kopen. Kom je wat lastiger uit bed kan je het hoofdeinde omhoog zetten, en zet je de onderkant omhoog dan ontlast dit de benen. Maar wat dacht je van heerlijke tv avondjes in bed zonder dat je nek in een knik ligt. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen een niet verstelbaar bed aan te schaffen.
  2. Een boxspring bestaat uit verschillende lagen. Naast het feit dat je eerst een keuze mag maken tussen een wit matras of een gestoffeerd matras komt vervolgens de keuze van de topmatras. Een topmatras ligt bovenop het “gewone matras en wordt ook wel de topper genoemd. Een topper is er vaak in verschillende materialen zoals latex, traagschuim en polyether. Een topper zorgt voor slaapcomfort, voor ventilatie en stevigheid en het zorgt ervoor dat je matras een langere levensduur heeft.
  3. Een boxspring geeft je slaapkamer direct een hele andere look dan een “normaal” bed. Roep je “ik wil een boxspring kopen” dan is de kans heel groot dat je direct roept “ik wil een volledig andere inrichting van mijn kamer”. Een boxspring geeft je slaapkamer vaak dat luxe hotelkamer gevoel en het is super leuk om die sfeer te creëren.
  4. Doordat het matras minder tegendruk krijgt van de bodem heeft het matras een langere levensduur waardoor je minder snel een nieuw bed hoeft aan te schaffen. Een boxspring is in de aanschaf wellicht wat duurder, maar in de loop van de tijd zal dit dus kosten besparen.

Wellicht denken jullie nu, maar een boxspring is toch ontzettend duur! Dat is tegenwoordig ook niet meer zo. Een boxspring is al te koop vanaf € 550,- en daarmee een prachtige investering voor jezelf, je slaapcomfort en je lichaam. Uiteraard kan je het zo duur en luxe maken als dat je zelf zou willen, maar het ligt dus zeker al in ieders bereik.

Ik ben heel nieuwsgierig, slapen jullie nog in een “normaal” bed of hebben jullie de keuze voor een boxspring al gemaakt? Laat het hieronder achter in de reacties.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .