` LIFESTYLE: In de sporttas van.... - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: In de sporttas van….

Af en toe kan ik een echte warhoofd zijn. Ik wil altijd zoveel mogelijk doen op een dag en kom dan vaak in de knoop met de tijd. Alles gaat in sneltempo en dat werkt niet altijd efficiënt. Zo stond ik van de week bij mijn sportschool zonder m’n pasje, stom! Maar het gebeurt mij ook regelmatig dat ik vanuit m’n werk op m’n fancy laarsjes naar de sportschool ga en er vervolgens achter kom dat ik geen fitnessschoenen bij me heb. Je begrijpt het al, echt handig is het niet. Maar wat sleep ik dan allemaal mee naar de gym?

 1. Sportschoenen. Squatten op je fancy laarsjes is dus echt een no go.
 1. Handdoek. Wel zo hygiënisch tijdens een intensieve training, natuurlijk ook noodzakelijk als je wil douchen.
 1. Headphone. Ik train vaak alleen, met de juiste muziek ga ik dan helemaal op in mijn workout.
 1. Mobiel. Oké ik geef eerlijk toe, mijn telefoon leidt mij vaak af tijdens het trainen, maar ik heb hem wel echt nodig voor Spotify. En natuurlijk ook voor wat fitgirl foto’s, al moet ik daar nog wat extra op oefenen…
 1. Weerstandsbanden & springtouw. De kleine materialen zijn vaak kwijt of in gebruik in de sportschool, daarom neem ik ze zelf maar mee. Met weerstandsbanden zorg je voor meer spanning op de spieren, zo maak je je oefeningen nog wat uitdagender!
 1. Nekbeschermer. Natuurlijk is deze ook in de gym te vinden, maar heel hygiënisch vind ik het niet. Met mijn eigen nekbeschermer voorkom ik blauwe plekken en heb ik het hygiëneprobleem opgelost!
 1. Water. Dat water drinken belangrijk is dat wisten we natuurlijk al!
 1. Shakebeker met BCAA. BCAA is goed voor de spiertjes, ook heb ik altijd het idee dat het mij meer energie geeft.
 1. Slotje. Als je je spullen opbergt in een kluisje, is het wel handig om je spullen veilig te stellen. Na je workout wil je natuurlijk nog wel je spullen terug.
 1. Douche spullen. Als je in de sportschool een douch neemt is dit onmisbaar. Denk hierbij aan shampoo, crèmespoeling, douchegel, make-up remover (heftig), borstel, gezicht crème, deodorant, parfum.
 1. Schone kleding. Ik heb altijd standaard een schone onderbroek en sokken in mijn tas zitten. Het is mij namelijk wel eens gebeurd dat ik na het douchen erachter kwam dat ik een onderbroek was vergeten, juist top dit! Doe ik mijn zweterige onderbroek aan of ga ik zonder onderbroek… (niet cool!).
 1. Badslippers. Fijn voor tijdens het douchen, maar niets is lekkerder dan op je badslippers naar huis gaan. Jep deze zitten dan ook standaard in mijn sporttas!

Zoals je ziet sjouw ik een hoop spullen mee. De meeste spullen zitten standaard in mijn tas zodat ik ze niet vergeet. Ik probeer ook de avond van tevoren al mijn tas in te pakken, scheelt mij een hoop stress. Wat neem jij allemaal mee naar de sportschool?

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .