Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Je kunt nu snel en makkelijk jouw mobiel repareren

Eigenlijk wil ik het bijna niet toegeven, maar ik ben iemand die altijd rondloopt met een kapot telefoonscherm. Mijn vorige telefoon had ik nog niet een paar uur uit de verpakking toen ik hem in mijn portiek liet vallen en er een barst over het midden van mijn scherm liep. Ik ben gewoon ontzettend onhandig. Ook mijn huidige telefoon is er het afgelopen 1.5 jaar niet helemaal zonder kleerscheuren afgekomen. Gelukkig zijn de barstjes klein en niet diep, maar soms zie ik mensen lopen dat ik denk “hoe kan jij überhaupt nog op je telefoon kijken of foto’s maken”. Als mijn telefoon er zo smashed uit zou zien zou ik direct naar de winkel rennen om hem te laten repareren, maar ja, tijd is kostbaar en vaak kunnen wij die tijd hiervoor niet maken. Gelukkig is daar nu een oplossing voor, lees je snel verder?

Ik weet bijna zeker dat de meerderheid van jullie lezers wel eens een telefoon hebben gehad die stiekem wel voor een reparatiebeurt naar de winkel had terug gemoeten. Is het niet een kapot scherm, dan is het wel een microfoon die het niet meer goed doet, de camera die kapot is of een van de andere vele functies die een smartphone van tegenwoordig allemaal heeft. Wisten jullie bijvoorbeeld dat de trilfunctie van je telefoon ook kapot kon gaan? Of je wifi? Zelf had ik hier nog nooit over nagedacht dat ook dit zou kunnen gebeuren.

Het Nadeel van een Telefoon Reparatie bij een winkel in de buurt of bij de telefoonwinkel zelf is dat je je telefoon vaak een aantal dagen kwijt bent. Uiteraard afhankelijk van hetgeen dat ze moeten repareren. De basis kunnen ze soms wel op locatie maar voor veel zaken moet de telefoon opgestuurd worden naar een service centrum. Hallo… we do not want that! Ik wil helemaal niet zonder mijn telefoon. We kunnen niet zonder. De telefoon is mijn werk, en voor werkende moeders is telefoon het contact met je kinderen of met je man/vrouw. We kunnen wel stellen dat een aantal dagen geen telefoon bezitten voor ons allemaal erg lastig zal zijn. Daarnaast kost het ook weer tijd om je telefoon weg te brengen op je vrije doordeweekse dag of in je weekend.

Maar, en nu komt het. Daar is een oplossing voor! En wat voor een. Bij Terello zitten mensen die hetzelfde gedacht hebben als iedereen. Dus komen zij bij jou thuis om je smartphone of tablet te repareren. En het is echt super easy! Via de website kies je het soort device wat je wilt laten repareren. Vervolgens klik je op het type toestel dat je hebt en de volgende stap is het aanklikken van het type reparatie. Daarna zie je direct wat de reparatiekosten zijn, en mocht er nog een reparatie aan toegevoegd moeten worden dan kan dat en krijg je op die reparatie zelfs korting. Vervolgens kan je zelf je afspraak inplannen op de gewenste datum.

Binnen 30 minuten is de reparatie uitgevoerd en daarnaast geven ze 24 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Ze kunnen dit garanderen omdat ze werken met de beste onderdelen. Nu hoor ik jullie denken “Ja hallo, wat moet zoiets dan kosten?”. Ik zal je zeggen, niets meer dan bij je plaatselijke winkel. Afhankelijk van het type toestel en merk dat je hebt betaal je bijvoorbeeld € 199,- voor een schermreparatie en € 119,- voor een microfoon reparatie (Samsung S7).

Geen reden meer om met een kapot toestel rond te lopen dacht ik zo. Wie van jullie herkennen het “gebarsten telefoonscherm syndroom”? Laat het hieronder achter in een reactie.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 2

  • reply
    15 november 2018

    Handig om te weten! Bedankt voor het delen

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .