Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Knusse dagen in bed

Waar veel mensen hopen dat de herfst en de winter snel voorbij is, vind ik deze maanden heerlijk! Korte knusse dagen, kaarsjes en muziek aan en fijn cocoonen. In de zomer heb ik altijd het gevoel dat ik dingen moet, terwijl ik in de winterse maanden heel kalm ben en makkelijker mijn rust kan pakken. Dat betekend ook dat als ik ben opgestaan in de ochtend om de dag te beginnen, regelmatig na het douchen nog even terugga naar bed, gewoon omdat het kan en super lekker is. In de winter brengen we gewoon meer tijd door in bed, maar hoe maken we dat nou zo comfortabel mogelijk? Ik vertel het jullie graag, lezen jullie mee?

Om echt goed te kunnen chillen in je slaapkamer moet je slaapkamer wel de rust brengen die je nodig hebt. Dus zorg dat het er is opgeruimd, kleding netjes in de kast is opgeborgen en niet te veel losliggende spullen op je kasten of op de grond. Ook vind ik het zelf heel belangrijk dat de kamer fris en clean is. Geen stof op de nachtkastjes, vloeren schoon en de kamer moet niet te warm zijn. Ikzelf zorg er altijd voor dat ik in ieder geval de ramen op de kierstand heb staan voor voldoende frisse lucht.

Dan door naar het bed, want dat is uiteraard de plek waar het chillen en slapen plaatsvindt. Echt ontspannen word ik van schone frisse lakens. Ik denk dat je mij niet gelukkiger kunt maken, en ik weet zeker dat veel van jullie hier hiermee eens zullen zijn. Slapen in een schoon bed is heerlijk, en als je goed slaapt dan ben je overdag op zijn best. Slapen is ontzettend goed voor je gezondheid. Het brengt je geest tot rust en je lichaam in balans. Een goed matras is dan natuurlijk wel een must. Ikzelf lig het lekkerst op een fijne boxspring. Dan heb ik een instant “hotelgevoel”. Daarnaast is het uiteraard erg belangrijk dat je lekker kunt “hangen” in je bed. Dat kan je natuurlijk doen met een hoop kussens in je rug, maar na een aantal uurtjes word je rug daar heel erg chagrijnig van. Wist je bijvoorbeeld ook dat er boxspings zijn waarbij je de rug kunt verstellen?! Zo word een Netflix film in bed kijken, of een lekker boek lezen nog comfortabeler. Ik heb het nu een paar keer gehad over hoe ontzettend fijn een boxspring is, graag ga ik daar nog iets over door, want een goed bed is mega belangrijk.

Zonder goed bed zal je nooit heel fijn kunnen relaxen in je slaapkamer. Veel mensen zouden wel willen kiezen voor een boxspring, maar hebben vaak niet de financiën om zo’n geweldig bed in een keer aan te schaffen. Gelukkig zijn er mensen die dit begrijpen en hierop inspelen. Bij Dutch Dream Lease kun je namelijk een boxspring leasen, en dat is super makkelijk en mogelijk voor ieder budget! Hoe werkt het? Je kiest het type boxspring dat je wenst en vervolgens stel je hem helemaal naar eigen wens samen. Je kunt de maat kiezen, maar ook de vorm van de poten, de stevigheid van het matras en het de stof van het bed. Op het moment dat je de bestelling plaats zal er contact opgenomen worden om alle wensen te bespreken. Als alles definitief is wordt de boxspring gratis bij je thuisbezorgd en gemonteerd! Echt een fantastische service. Dit alles is dus al mogelijk vanaf € 29.95 per maand. Chillen zal nog nooit zo lekker zijn.

Dan heb je bijna alles gereed voor een dagje bed hangen. Wat ikzelf nog graag in mijn kamer heb om te ontspannen is een fijn geurtje. Een kaarsje met een winters geurtje zoals appel kaneel bijvoorbeeld. Daarnaast vind ik het ook nog lekker om mezelf van een zacht geurtje te voorzien. En dan heb ik het niet over parfum, maar over een fijne body crème in een milde geur zoals lavendel of lotusbloesem.

Ik zou zeggen, laat de regen en de kou maar om het huis razen. Jij zit heerlijk binnen in je cozy slaapkamer. Klaar voor een dagje Netflix, boeken lezen, werken vanuit bed of some extra sexy time met vriend of vriendin lief.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .