` LIFESTYLE: Krijg het nooit meer koud met de beenwarmers van SOXS - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Krijg het nooit meer koud met de beenwarmers van SOXS

LIFESTYLE: Krijg het nooit meer koud met de beenwarmers van SOXS

De beenwarmers zijn weer terug van weggeweest en laat dit voor mij als koukleum nu echt fantastisch zijn! Ik heb echt altijd koude voeten (gek genoeg zijn mijn handen altijd warm en draag ik echt heel zelden handschoenen als het koud is) en soms zelfs sokken in bed ( ja ik weet het niet sexy, maar wel warm!). Maar hoe fijn is het om deze te dragen, zowel buiten als binnen als je het steeds zo koud hebt. Ze zijn hip en zijn echt een modemusthave. Ik vertel je er alles over en laat mijn favoriet aan jullie zien!

Kies jouw kleur

Kies uit de prachtige natuurlijke kleuren biologisch wol, zoals wit, lichtgrijs en donkergrijs. Maar dat is niet alles, want je kunt tegenwoordig ook verschillende labels kiezen en zelfs je eigen SOXS samenstellen.

One size fits all

Geschikt voor iedere kuit dankzij de unieke elasticiteit van de wol van SOXS! De pasvorm is heel erg fijn en je kunt hem stijlen zoals je zelf wilt. Zo kun je een net jurkje wat stoerder maken en een outfit die stoer is zo weer leuk oppimpen.

Musthave

Ze zijn warm, zitten perfect en zijn een echte musthave tijdens deze stormachtige periode. Heerlijk voor thuis op de bank, maar ook leuk om buiten aan te hebben. Omdat het fijne natuurlijke kleuren zijn passen ze altijd wel bij een leuke outfit. 

We zitten er warmpjes bij!

Wat zitten ze heerlijk warm, ideaal als je vaak koude benen hebt. Ze rekken fijn mee en zitten perfect. Je hebt het zo dus nooit meer koud. Ook fijn om mee te nemen naar de wintersport. Wij zitten er warmpjes bij en gaan nog even heerlijk genieten van deze beenwarmers tijdens de winter- en voorjaarsperiode.

Wil jij deze kekke beenwarmers ook hebben? Check dan hier de website en bestel ze zelf ook!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment