` LIFESTYLE: Leef in het NU met de dit bijzondere horloge van NOW - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?



LIFESTYLE: Leef in het NU met de dit bijzondere horloge van NOW

We moeten zoveel van onszelf. We zijn constant bezig of onderweg en zitten volop op onze telefoon, checken de tijd en racen van hot naar her. Maar wat als tijd niet zou bestaan, als je de rust kunt vinden om eens goed te voelen of je op de juiste weg zit. Dat je in het NU leeft en geniet van de dingen die spontaan zijn of soms het even niets doen. Het kan soms zo eenvoudig zijn en soms hebben we ook gewoon een steuntje in de rug nodig. Die kun je nu aan jezelf of een ander geven, want de NOW watch is wel een heel bijzonder cadeau om meer in het moment te leven. We vertellen je er alles over!

Het verhaal achter NOW

Er schuilt een jong businesskoppel achter dit bedrijf die erg gedreven en ambitieus zijn. Ze werken al een paar jaar samen en zijn daardoor altijd bezig en haastig en op zoek naar het hoogst haalbare. Nog een last-minute project, weer een heel sociale netwerkbijeenkomst, een niet zo snelle koffie met een oude bekende en alle andere dingen die ze doen om maar niets te hoeven missen in het leven. Ze hebben geprobeerd om met volle agenda’s en hun gezonde verstand meer in het NU te leven. Door het zoeken hiernaar merkten ze dat ze vergaten te genieten van de momenten, omdat ze het te druk hadden met het plannen van hoe ze hun leven moesten leiden.

Leg je telefoon wat vaker weg

Kijk eens buiten om je heen. Je ziet mensen over op hun telefoon kijken. Of het nu op de fiets, in de auto, bij het bushokje of in de wachtkamer van de tandarts. Veel mensen kunnen niet meer rustig wachten zonder hun socials te checken. Natuurlijk ben ik zelf ook niet heilig, maar ik probeer de laatste tijd soms mijn telefoon thuis te laten. Ik wil meer om mij heen kijken, van de natuur genieten en een praatje maken met vreemden op straat. Probeer zelf eens een moment je telefoon thuis te laten of niet op je telefoon te kijken en gewoon te genieten van het moment. Door dit te trainen, kun je zien dat die telefoon helemaal niet zo belangrijk is als je dacht. Ontspanning, rust en genieten van alles om je heen en herinneringen maken en die telefoon soms achterwege laten is soms nog zo gek niet 😉

Leef in het moment

Soms leef je in het verleden of kijk je te veel naar wat komen gaat. Het is belangrijk om ook te genieten van het moment, van het NU! Geniet elke dag en ondanks tegenslagen, probeer altijd de mooie dingen te blijven zien. In het moment genieten zorgt voor minder stress, optimale dagbesteding en prachtige herinneringen.

Prachtig design

Zelf ben ik nooit een horloge drager geweest, met uitzondering van fitness watches die alles bijhouden, heb ik alleen vroeger een horloge gehad. Ik merkte dat ik er onrustig van werd en tijd vind je overal om je heen. Op klokken buiten, bij gebouwen, in het openbaar vervoer, thuis en je kunt het ook nog vragen aan iemand. Ik vind het gewoon niet fijn om alleen maar met tijd bezig te zijn. Deze prachtige watch van NOW is dan ook ideaal voor mij. Geen tijd, maar alleen leven in het moment! Zo houd je vast aan de dingen van de dag die je beleefd en waar je dankbaar voor bent. Het is een ideaal cadeau voor iemand die weinig tijd heeft om zo tot bezinning te komen. Het NU is alles wat we hebben en maak daarom elke dag bewuste keuzes waar jij gelukkig van wordt, dat is zo belangrijk!

Koop hier ook een eigen NOW Watch of doe hem cadeau aan een ander. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen, dus je smaak zit er zeker bij!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment