Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Let the summer begin with polette Eyewear

De lente is nu echt begonnen en de zonnestralen die wij zo hard nodig hebben zijn er in overvloed. Die zonnestralen zijn echt heerlijk, maar in de zon kijken is wat minder leuk en daarom is een goede zonnebril essentieel. Bij polette Eyewear hebben ze fantastische trendy zonnebrillen die je naar wens kunt samen stellen en dat heb ik ook gedaan. Hoe dit heeft uitgepakt en of ik nu met liefde de zon aankijk kun je hieronder allemaal lezen ๐Ÿ™‚

Polette doet het anders

Goede kwaliteit, de laatste trends voor eyewear en nog leuk geprijsd zijn? Dat is mogelijk met polette! Dit superleuke eyewear merk speelt in op de laatste trends voor alle brildragers, maar ook zeker de mensen die kiezen voor een zonnebril. Je kunt kiezen uit ontzettend veel verschillende designs, kleurrijke glazen, met of zonder sterkte en hebben ook nog een goed UV-filter om je ogen goed te beschermen. Je kunt al een bril samenstellen vanaf โ‚ฌ 4,95, maar zelfs als je alles erop en eraan wilt hebben zijn de brillen nog lief geprijsd.

Offline en online jouw bril kiezen

polette ontwerpt en produceert monturen en glazen in eigen beheer, waardoor het transparante prijzen kan rekenen. Zo betaalt je alleen voor dat wat er toe doet: een mooie kwaliteitsbril die goed zicht biedt. polette heeft een nieuwe manier van winkelen ontwikkeld waarin online en offline elkaar naadloos aanvullen. Je past offline en bestelt online, maar je krijgt je bril gewoon thuisgestuurd, waar je ook woont. polette bewijst dat je kwaliteit, originaliteit en stijl allemaal kunt hebben in een montuur + glazen voor een paar tientjes.

 

Mijn zonnebril

Ik mocht de Thessaly White testen en moest even wennen aan het hippe design. Ik dacht eerst waarom past mijn neus er niet in, maar dit model hoort zo en dat maakt het heel speels en een echte eyecatcher. Hij zit fijn en helpt goed tegen de zon en omdat hij zo opvalt, is het leuk dat niet iedereen zo’n trendy zonnebril heeft en je echt uniek bent ๐Ÿ™‚ De zonnebril is โ‚ฌ 16,99 excl. de glazen en extra opties die je kiest.

Ik houd veel van zonnebrillen en vind het leuk om ze veel te dragen in het voorjaar en de zomer. Het zorgt voor goede oogbescherming en is tevens een leuke eyecatcher als je goed voor de dag wilt komen.

Kies jouw unieke kleuren glazen, maar hem helemaal op maat en straal als nooit te voren met je nieuwe (zonne)bril van polette!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .