` LIFESTYLE: Loop op de wolken met de nieuwe ARA gympen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Loop op de wolken met de nieuwe ARA gympen

Op dit moment ben ik heerlijk op vakantie in Zeeland, en wat heb ik een mazzel met het weer. Eindelijk zien we na een hele lange tijd de zon weer en is het niet alleen maar regen regen regen. Waar mijn ouders (die ook mee zijn op vakantie) echte fietsers zijn, hou ik ongelooflijk van wandelen. Lekker de paden op de lanen in. Mijn ouders fietsen ergens naartoe, en ik pak de auto en loop daar een stuk, of ik ga er helemaal te voet naartoe. Een goed stel schoenen is dan wel van belang. Schoenen waarin je voeten de ruimte krijgen om te ademen en die goed de schokken van je gewicht kunnen opvangen. Ik was dan ook enorm benieuwd naar mijn nieuwe gympen van ARA shoes. Zouden deze mij kilometers kunnen dragen zonder te veel pijntjes en vermoeide voeten. Lees gauw verder!

Het is grappig, want op de eerste dag van de vakantie was ik eigenwijs. Ik besloot heerlijk een kleine 10 kilometer te gaan wandelen op mijn oude vertrouwde gympen (die ook heel fijn zijn). Het enige nadeel van deze gympen is, is dat ze heel stug zijn en ontzettend warm. Op de terugweg voelde ik mijn voeten al opzetten en merkte ik dat ik op twee plekken een blaar begon te lopen. De temperaturen waren natuurlijk ook ineens zomers, en mijn voeten waren in mijn gympen aan het protesteren. Maar mevrouw hier wilde haar nieuwe gympen “mooi” houden. Al snel wist ik, bij de volgende wandeling wil ik de gympen van ARA gaan proberen.

Had ik dat proberen maar eerder gedaan. Ik wist natuurlijk wel dat de gympen van ARA fantastisch zijn, maar degene die ik mocht ontvangen
( de Lissabon Cloud Whiskey variant ) is een gymp dat ik nog niet kende. De gymp doet de naam Cloud eer aan. Het is echt alsof je op een wolk loopt. Ze zitten niet alleen ontzettend zacht, maar ze zijn ook nog eens enorm flexibel waardoor als je loopt, de schoen volledig meebuigt met de stand van je voeten. Dit is natuurlijk heel erg fijn. Op de dag dat ik ze voor het eerst een lange tijd (ongeveer 10 uur lang) aan had en in totaal ruim 13 kilometer had gewandeld waren mijn voeten niet vermoeid of opgezet. En het belangrijkst, ook geen blaren!

Dat de gympen zo lekker zitten is natuurlijk niet voor niets. Er is echt over de schoenen nagedacht. De ARA Fusion4 sneaker is de fusie van technologieën met ook nog eens een super gaaf design. Want het oog wilt ook nog wat!

De buitenkant van de sneaker is gemaakt van 100% bamboevezels. Hierdoor nemen ze het vocht op en drogen ze ook snel. Daarnaast is bamboe milieuvriendelijk, het is namelijk biologisch afbreekbaar. Daar hou ik van. Maar waardoor kan ik nou zo lekker lang lopen op deze schoenen zonder pijn te ervaren aan mijn voeten, wat ik wel had met mijn andere gympen? Dat komt door een aantal belangrijke punten:

  • De zool heeft een nieuwe lamellaire structuur en past zich perfect aan het loopprofiel aan;
  • Door deze zool wordt de druk gelijkmatig over het hele oppervlak verdeeld;
  • De binnenvoering en zool zijn ook heel zacht en soepel. Er is gebruik gemaakt van badstof waardoor je het echt heel de dag comfortabel kunt dragen;
  • Geen blaren omdat er geen drukpunten zijn! I love it. Dit komt omdat de sneaker een gebreide HiFlex schacht heeft.

Denk je nu “allemaal leuk en aardig Isabelle, maar ik heb (steun)zolen en die passen niet in van die gave sneakers”, dan kan ik je heel blij maken! Natuurlijk is er gedacht aan een uitneembaar voetbed waardoor er voldoende ruimte is voor je eigen zooltjes. Mocht je nou de lichte kleur van de gymp iets té besmettelijk vinden, dan kan ik je vertellen dat er nog 10 andere kleuren beschikbaar zijn. Allemaal met eigen gave kleuraccenten aan de tong, hiel en zool van de schoen. Een ding is zeker, mooi voor de dag komen gaat zeker lukken. Ik kan al niet wachten om ze te dragen tijdens mijn wandeling in Veere, Middelburg en door de Zeepeduinen! Zeeland en ARA zijn bij deze een fantastische combinatie gebleken.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment