` LIFESTYLE: Maak je eigen magazine met Het Fotoalbum - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Maak je eigen magazine met Het Fotoalbum

Hoe leuk is het om je eigen magazine te maken? Wij mochten dit uittesten met een eigen magazine via Het Fotoalbum en waren aangenaam verrast. We vertellen je er alles over en delen onze ervaring. Benieuwd hoe hij geworden is? Lees en kijk dan snel verder!

Via de website van Het Fotoalbum kun je natuurlijk een fotoalbum maken, maar ook een fotoslinger, een kalender, een fotoagenda, een mooie wanddecoratie of een leuk tijdschrift. De mogelijkheden zijn oneindig en het was dan ook een feestje om ons eigen magazine te maken in de vorm van een tijdschrift.

Hoe ga je te werk en wat zijn de mogelijkheden

Je kunt een tijdschrift maken in A4 vorm (dit hebben wij gekozen) en A3 vorm, de laatste wordt ook vaak bij bedrijven met grote tekeningen gebruikt of documentatie te maken.

Het tijdschrift is geniet en gevouwen en wordt gedrukt op 135 grams silk papier, wat een extra luxe uitstraling geeft. Daarnaast kun je gebruik maken van offlline en online software. Wij hebben gekozen voor online software, maar als je bijv. met Apple werkt kun je beter offlilne software gebruiken. Vervolgens kun je makkelijk via het programma je eigen tijdschrift ontwerpen en inrichten.

Omdat wij al een digitaal magazine hadden, hebben wij deze foto’s / afbeeldingen gebruikt om het tijdschrift mee te vullen. We deden dus per pagina 1 afbeelding met daarin al de informatie die we mee wilden geven. Zo was het magazine snel gereed en konden we niet wachten op het resultaat. De tijdschriften waren heel snel in huis en we werden er helemaal vrolijk van. Neem hieronder gauw een kijkje!

Dit is ons mooie tijdschrift geworden!

Je kunt bij Het fotoalbum al een tijdschrift maken vanaf € 4,- en het is zó leuk om te doen!

Wil je ons SASSY magazine aanschaffen? Dan kun je deze hier bestellen.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .