Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Maak je spullen persoonlijk met Bulbby

Je ziet het steeds vaker voorbij komen, spullen die je kunt personaliseren en ik vind het geweldig! Hoe tof is het om je eigen spullen te voorzien van een persoonlijke boodschap, je eigen naam of eigen ontwerp. Zo maak je het uniek en past het goed bij jou en vind je het nergens anders. Kortom je ziet niet snel iemand met hetzelfde item als jij en dat maakt het heel bijzonder. Wij mochten een aantal leuke producten uitlichten van Bulbby en laten zien wat je er allemaal mee kunt doen, kijk en lees je mee?

Sportspullen

Bij Bulbby kun je superleuke sportspullen laten personaliseren met je naam of de naam van diegene aan wie je het geeft. Ook kun je het laten bedrukken met de naam van sportclub, hoe leuk is dat? Er zijn o.a. sportshirts, handdoeken, sporttassen, bidons en nog veel meer leuke sportaccessoires die je kunt laten bedrukken. Wat is jou favoriet?

Maak drinken speciaal

Ik ben dol op drinkflessen, maar drinkflessen die je kunt bedrukken met je eigen tekst of naam is natuurlijk extra gaaf! Deze 2 mocht ik zelf ontwerpen en die met mijn naam is prachtig en de andere is ook superleuk met de tekst “summer” erop. Je ziet ze steeds meer, maar niet overal is de kwaliteit even goed. Deze drinkflessen zijn van dik glas en gaan lang mee. Je kunt ze makkelijk met de hand even schoonmaken en naast water ook vullen met een heerlijke smoothie, juice of water met wat fruit. Laat de zomer maar beginnen!

Een echte dierenvriend

Wat je minder vaak tegenkomt is spullen voor je huisdieren die je kunt laten bedrukken met hun naam. Bulbby maakt hier een uitzondering in en dat is een feest voor huisdieren eigenaren. Wie wilt er nu niet zo’n schattig voerbakje of waterbakje voor hun viervoeter? Ook kun je naast de naam nog kiezen voor verschillende kleuren en designs. Dit maakt het helemaal compleet en is ook een uniek cadeau om te geven aan iemand die van (huis)dieren houd.

Wat is jouw favoriet? En heb jij weleens iets laten personaliseren? Deel het hieronder in de comments!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .