Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Maak kennis met deze innovatieve producten

Soms kom je zulke bijzondere producten tegen die wel in de schijnwerper moeten staan! Ze zijn hip, uniek en zo geweldig om te zien en te gebruiken. Zo heb ik een aantal producten ontvangen en gezien en deze zijn heel erg gaaf! Wacht niet langer en lees en kijk even mee 🙂

FINT
Dit geweldige product is een roller om je van alle haren en viezigheid te verlossen op je mooie kleding. Handig voor onderweg en thuis en in alle kleuren verkrijgbaar. Supercool en makkelijk om mee te nemen in je tas! Je kunt hem hergebruiken en hij is recyclebaar en dus milieuvriendelijk.

FLINT is ontworpen door 2 broers uit de UK, waarbij de ontwikkeling tot perfectie alleen al 3 jaar heeft geduurd. Het wordt nu alleen verkocht in Amerika (en UK) waarvoor ze er 25.000 stuks per dag produceren. Daarmee alleen al verkopen ze meer dan 1 miljoen stuks per jaar van dit geweldige product. Het product FLINT wil nu ook Europa veroveren met hun geweldige design en functionaliteit. Ook mensen in de fashion business zouden FLINT moeten omarmen. Het werkt goed en is heel handig in gebruik, makkelijk mee te nemen en het ziet er fantastisch uit! Oh ja voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want voor € 9,95 heb je al een geweldige Flint! Vanaf nu verkrijgbaar in de Benelux en lees onderaan het artikel waar je deze kunt aanvragen 🙂

OMMO
Design meets kitchen. Deze tools zien er niet alleen schitterend uit, maar hebben tevens een geweldig design! De kleuren zijn prachtig en de ronde vormen maken het geheel fantastisch om te zien. De producten zijn geïnspireerd door de Scandinavische way of life en is voor iedereen toegankelijk. De producten zijn bedacht voor elke tafel of diverse keukens, waar dan ook ter wereld. Het is een feestje om naar te kijken en een bijzondere aanwinst voor jouw tafel of keuken en daarnaast zijn de OMMO producten ook zeer functioneel en overal toe te passen in de keuken of op tafel. De OMMO producten zijn tevens gemaakt van duurzame materialen en samen met uniek design is dit een feest op tafel!

KLUD
KLUD is een set van zeven microvezel keukendoekjes met aan ieder doekje een label met de dag van de week. De labels helpen je herinneren om het keukendoekje iedere dag te verwisselen, zodat de hygiëne optimaal blijft in je keuken. De set is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, mint en grijs en is daarmee onderscheidend met andere standaard keukendoekjes. De keukendoekjes zijn van goede kwaliteit en zitten verpakt in een doosje waarbij gebruik is gemaakt van gerecycled papier. Het is ontworpen in Denemarken en design gepatenteerd. Ik vond ze heel fijn in het gebruik en met de dagen is het superhandig om alles zo schoon te houden per dag. Kortom; One KLUD a day keeps the doctor away!

VLUV
VLUV is een gezonde en stijlvolle zitbal. Het ergonomische ontwerpt zorgt ervoor dat je er rechtop en comfortabel op kunt zitten, terwijl je bijvoorbeeld je e-mails wegwerkt, tv kijkt of leest. Gebruik VLUV voor je balansoefeningen of als extra zitelement in de woonkamer. Het is voorzien van een zeer sterke, naadloze en Pht vrij PVC binnenbal en door het strakke design en de hoogwaardige stoffen is het een echte eyecatcher in huis! Ze zijn er in een kleine en een wat grotere variant en dit hangt samen met jouw lengte. Wij vinden hem prachtig en ook kinderen zullen er dankbaar gebruik van maken. Ze zijn er in mooie kleuren en prachtige stoffen, dus voor iedere inrichting wat wils. 

Waar zijn deze prachtige producten verkrijgbaar?
Je kunt via E-Brands deze unieke producten en nog meer andere producten bekijken en aanschaffen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .