Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Maak kennis met de draadloze earbuds van Rolstone Nova!

Muziek is voor mij ontzettend belangrijk en ook tijdens het sporten vind ik het heerlijk om een opzwepend muziekje op te hebben. IK heb alleen wel een haat liefde verhouding mijn koptelefoons of oortjes met snoeren. Als brildrager zijn dat soort dingen gewoon niet altijd het meest praktisch. Ik was dan ook ontzettend nieuwsgierig naar de draadloze earbuds van Rolstone Nova! Ben je benieuwd of ze door de test heen gekomen zijn lees dan snel verder!

Brildragers zullen mij volledig begrijpen. Een koptelefoon dragen tijdens het sporten is niet heel erg comfortabel als je een bril draagt. De poten van je bril worden tegen je hoofd gedrukt en dit voelt erg onprettig of je krijgt er zelfs hoofdpijn van. De oordopjes met een kabeltje vliegen bij mij altijd alles kanten op en soms betrap ik mezelf erop dat ik meer bezig ben met die dingen in mijn oren te houden dan dat ik mezelf focus op de workout die ik aan het doen ben. Zo ontzettend irritant! Ze zitten nooit perfect.

Toen ik de Rolfstone Nova mocht gaan testen was ik dan ook een beetje sceptisch. Want ondanks dat deze earbuds draadloos zijn, dat wilt nog niet zeggen dat ze fijn zitten natuurlijk. En daar komt dan ook direct het allereerste grote pluspunt van deze earbuds, ze hebben verwisselbare eartips! Dus mocht je zoals ik een kleine gehoorgang hebben dan kan je dus de tips verwisselen voor de perfecte pasvorm, wat weer belangrijk is zodat je ze niet verliest tijdens het sporten.

Het design van de earbuds zijn te gek en er is overal over nagedacht. Zoals het super handige oplaadsysteem. Op de foto in dit artikel zie je de earbuds zitten in een klein compact doosje. Dit doosje is tevens de oplader! Via een USB kabel zijn de earbuds en het doosje op te laden. Is hij volledig gevuld dan geeft ie dit op het doosje aan en zijn de buds  te gebruiken.

Door je bluetooth op je telefoon aan te zetten gaat hij verbinding maken met de earbuds van Rolfstone Nova. Je selecteert deze zodra hij in je scherm verschijnt. Zodra je dit hebt gedaan hoef je de devices in het vervolg niet meer met elkaar te linken.

In totaal gaan de volgeladen oordopjes 5 uur mee. Niet alleen ideaal dus als je gaat sporten, maar ook als je op reis bent. Mochten de oordopjes bijna leeg zijn dan hoor je dit door een aflopende toon. Het enige wat je dan hoeft te doen is de oordopjes in de oplaad case te plaatsen en ze zullen binnen 40 minuten weer helemaal opgeladen zijn. Is de oplaad case leeg, dan laad je deze weer simpel op via een USB kabel die je bijvoorbeeld kunt bevestigen aan je laptop.

De muziek is mega helder! Prachtig geluid, en op de oordopjes zelf is alles te bedienen. Een nummer terug, geen probleem. Tussendoor de telefoon opnemen, mogelijk. Een paar nummers overslaan, met een paar drukken op de earbud krijg je het voor elkaar.

Je leest het, ik ben enthousiast! Voor € 79,95 heb ook jij dit gave product in huis. Persoonlijk vind ik het een koopje voor hetgeen je mag ontvangen. In het begin was het even wennen, zeker als je nooit earbuds hebt gebruikt, maar na een tijdje voel je ze helemaal niet meer zitten. Ja, de Rolfstone Nova is een musthave voor iedere sportieve, reizende en actieve vrouw/man! Je zult zelf het gemak ervaren.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .