` LIFESTYLE: Maak kennis met de gave schoenen van Omoda - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?laarzen isa

LIFESTYLE: Maak kennis met de gave schoenen van Omoda

Stiekem (en eigenlijk helemaal niet zo stiekem) durf ik jullie wel te zeggen dat ik een schoenentik heb. Vroeger, toen je bij de airlines nog twee ruimbagage koffers per persoon mocht meenemen, had ik altijd 1 koffer voor mijn kleding en 1 koffer voor mijn schoenen. Ik nam rustig voor een tweeweekse vakantie 10 paar schoenen mee, bij iedere outfit hoorde iets anders. Waar het vroeger voornamelijk kwantiteit boven kwaliteit was, ik het nu kwaliteit boven kwantiteit. Ik zou liegen als ik niet nog steeds veel schoenen heb, maar wat ik in de kast heb staan, gaat jaren mee. Ik deel met jullie graag mijn twee must have merken waarvan ik denk dat jij ze in je kast moet hebben staan, lees je mee?

Ik ben dol op mooie laarsjes. Pas sinds het laatste jaar heb ik weer veel meer met enkellaarsjes. Ik vind ze stijlvol staan, en kunnen eindeloos worden gecombineerd. Zowel onder een stoere jeans als onder een vrouwelijk rokje staat het super. En nu is het zelfs helemaal normaal om in het voorjaar / zomer korte laarsje aan je blote benen te schuiven onder een gaaf jurkje.

Als ik jullie een tip mag geven, kijk eens naar de prachtige Maripé schoenen. Ik was op slag verliefd en moest mezelf natuurlijk een prachtig paar cadeau doen. Maripé is een Italiaans schoenenmerk en is naast dat alle modellen heel hip zijn, ook nog eens tijdloos. En tijdloos moeten je schoenen zijn. Zo kunnen je schoenen lang mee, en kan je ze jaren dragen. Het familiebedrijf maakt alles met passie en gebruikt kwaliteitsleer als basis, waardoor je sowieso een fantastische koop zult hebben.

Een ander schoenenmerk dat ik een zeer warm hart toedraag zijn Gabor schoenen. Toen ik 14 jaar geleden in de reisleiding ging werken en ik gemiddeld 16 uur per dag “stewardessen” schoenen moest dragen, kwam ik terecht bij dit Duitse merk. Het comfort van deze schoenen is fantastisch. Er zit een fijn voetbed in wat het dragen van deze schoenen heel prettig maakt. Wat daarnaast ook fijn is, zijn de maatvoeringen van deze schoenen. Naast de standaard maten heeft Gabor ook tussenmaten waardoor de pasvorm voor jouw voeten nog beter gaat zijn. Dus ook voor mensen met hoge wreven, of brede voeten zijn deze schoenen helemaal fantastisch.

Naast deze twee merken tips, wil ik ook nog een voetenweetje met jullie delen. Ik had vroeger altijd schoenmaat 39. Toen ik in de reisleiding begon was dit mijn daadwerkelijke maat. Na ruim 3 jaar ontzettend veel op mijn voeten gestaan te hebben, in veelal hoge temperaturen, is mijn schoenmaat veranderd naar een maat 41! Je voeten veranderen continue, en de mijne dus ook. Het is dus ontzettend belangrijk dat je schoenen koopt op de juiste maat, jezelf koste wat het kost in “jouw” maat wurmen is heel oncomfortabel en helemaal niet nodig.

Heb jij een favoriet paar schoenen in de kast staan waar je echt geen afscheid van kan nemen, of heb je een bijzonder verhaal bij een specifiek paar schoenen? Laat het hieronder achter in de reacties.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment