` LIFESTYLE: Maak kennis met de toffe accessoires van Life of Bulu - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Maak kennis met de toffe accessoires van Life of Bulu

De juiste accessoires kunnen je outfit maken of breken. Persoonlijk hou ik ervan om mijn outfit op te leuken met een goede tas, gave oorbellen of bijvoorbeeld een toffe riem de je outfit net dat beetje extra geven. Niet to much, niet over the top, maar gewoon subtiel. Precies zoals het bij mij, en mijn kledingstijl past. Life of Bulu heeft de perfecte accessoires die tijdloos zijn, maar toch helemaal on trend, waardoor je er jaren plezier van kunt hebben. Dat de producten ook nog onder goede omstandigheden worden geproduceerd is natuurlijk te gek! De musthaves van deze zomer? Ik laat ze je zien in dit artikel.

Nicolette, de eigenaresse van Life of Bulu weet wat mooi is en kwaliteit staat voorop. Dat voel je en dat zie je als je de producten in je handen hebt. De tassen en etuis van Life of Bulu worden gemaakt van eigen stoffen / weefsels in India, dus helemaal uniek. Het is altijd fijn te weten dat je een speciaal exemplaar in handen hebt en dat het niet op de massa gemaakt wordt. Ook wordt ervoor gezorgd dat er onder goede omstandigheden gewerkt wordt en dat ze zo min mogelijk plastic en verf gebruiken en verbruiken. De verf wordt bijvoorbeeld niet in de rivier gespoeld maar zoveel mogelijk gebruikt in de stof zelf door pot-dying.

De Buluci Round Leopard tas is mijn nieuwe favoriet. Ik vind hem te gek met zijn prachtig geweven stof in de kleur rood/bruin, de gouden details en de stoere zwarte afwerking. Het lijkt een klein en compact tasje, maar vergis je niet, er kan ongelofelijk veel in. Naast de ruimte in de tas zit er ook nog een apart ritje aan de binnenzijde waar je bijvoorbeeld je pasjes in kunt bewaren. Het “schouderhengel” kun je loshalen en vervangen door een andere bag strap voor een compleet andere look.

Zonnebril op, zonnebril af. Herkenbaar? Ik draag mijn zonnebril heel graag en in de zomer bijna dagelijks. Maar ik ben hem ook heel geregeld kwijt. Dan leg ik hem even snel neer, maar vergeet ik hem ook weer mee te nemen. Of ik stop hem snel in mijn tas, wat vervolgens zorgt voor kromme poten. Niet ideaal dus. Deze Marble Chain Suncord is een lifesaver en ziet er ook nog eens fashionable uit. Geen gezoek meer naar je bril, of dat de bril vast zit in je haren. Nee, je hangt hem op deze manier gewoon even makkelijk om je nek. I love it!

Hoe leuk zijn deze tasjes die je op heel veel verschillende manieren kunt gebruiken. Als bag-in-bag zodat je je grote tas een beetje kunt ordenen. Het kleinste tasje kun je heel goed gebruiken als portemonnee en de grote variant kun je heel goed gebruiken als clutch, maar ook als gaaf make-up tasje. Mixen en Matchen, het kan allemaal. De prints zijn natuurlijk ook waanzinnig. Je zult sowieso een blikvanger bij je dragen.

Ik noemde hem al eerder, De verwisselbare bag strap. Op de bovenste foto zie je een tasje zoals ik hem heb gekocht. Daaronder met de marble bag strap van Life of Bulu. Het tasje krijgt direct een andere look. Erg leuk om zo steeds te wisselen, en de bag strap eventueel aan te passen aan je outfit en look van de dag.

Life of Bulu, een prachtig merk met unieke en mooi producten. Super om cadeau te geven aan jezelf, of als cadeautje te geven aan een ander die je dierbaar is. In tijden van Corona en elkaar niet kunnen zien, kan je natuurlijk ook een cadeau opsturen aan je lievelingspersoon. Alle producten worden heel mooi als cadeau ingepakt, inclusief leuke kaartjes en is een feestje om te krijgen! Neem dus zeker een kijkje op de website en kies wat leuks voor jezelf uit, je verdient het.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .