` LIFESTYLE: Maak kennis met het beste product van het jaar; de Oral Foam van BlueM - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Product van het jaar Oral Foam

LIFESTYLE: Maak kennis met het beste product van het jaar; de Oral Foam van BlueM

Mondverzorging is voor mij heel belangrijk en dat zou het zeker ook voor anderen moeten zijn. Na diverse ingrepen en een kaakoperatie is mijn angst om naar de tandarts te gaan gegroeid. Maar ik geeft het goede voorbeeld voor mijn kinderen en ga toch. Maar hoe fijn zou het zijn als we nog meer producten gebruiken die bijdragen aan een goede mondgezondheid? BlueM is daarmee tevens een favoriet van ons en hebben nu de Oral Foam ontwikkeld met een unieke formule waarmee het mondslijmvlies en tandvlees heel doelgericht kunnen worden verzorgd. Het is tevens het product van het jaar geworden en wij vertellen je er alles over!

80 miljoen bacteriën

Wist je dat in onze mond maar liefst 80 miljoen bacteriën leven? Naast de goede bacterieen die we nodig hebben, zijn er ook slechte varianten die helaas vaak mondproblemen veroorzaken. De meest voorkomende mondproblemen zijn dan ook ontstoken tandvlees, terugtrekkend tandvlees, een slechte adem en aften. Het is dus noodzakelijk om je mondgezondheid in de gaten te houden en dagelijks goede mondverzorging te gebruiken. En dan hebben we het hier over écht goede hoogwaardige producten die daadwerkelijk iets doen voor het verbeteren en behouden van een goede mondgezondheid. BlueM hanteert unieke mondverzorgingsproducten die extra zuurstof bevatten en het nieuwe product Oral Foam mag daarbij zeker niet ontbreken. 

Waarom zuurstof zo belangrijk is

BlueM maakt in hun unieke mondverzorgingsproducten gebruik van zuivere ingrediënten zoals honing, lactoferrine ( een ontstekingsremmend eiwit )  en zuurstof. De eeuwenoude geneeskunde wist het al: waar zuurstof is, zijn geen slechte bacteriën! Zuurstof speelt een grote rol bij wondgenezing. De producten van BlueM met de extra zuurstof hebben dan ook al ontzettend veel mensen op weg geholpen naar een betere mondgezondheid.

Fris en makkelijk in gebruik

De Oral Foam van BlueM staat voor tintelfrisse “Freshness First” in schuimvorm. Het is een uniek reinigend en verzorgend schuim en is speciaal ontwikkeld voor het dagelijks onderhoud van het tandvlees en mondslijmvlies. Daarnaast is het uitermate geschikt voor het reinigen van beugels, sportbitjes, protheses en nachtbitjes. De formule bevat naast actieve zuurstof ( uit onder andere biologische honing) ook xylitol en lactoferrine en is vrij van fluoride en alcohol.

Wat vind ik ervan?

Ik vind het makkelijk in gebruik, maar het is wel even wennen. Het geeft een frisse smaak in je mond en kan soms zelfs een beetje bijten vanwege het zuurstof. Maar sinds ik het gebruik voelt mijn gebit een stuk beter aan, het is frisser, ik heb minder irritaties en mijn implantaten zijn ook blij met dit product. Het is de bedoeling dat je 2 pompjes in je mond gebruikt en goede in de mond laat circuleren en vervolgens weer uitspuugt. Maar misschien wel het belangrijkste om niet te vergeten is daarna dus niet spoelen. Dat was even wennen maar voelde toch heel fris en fijn. Ik gebruik het vaak na het tanden poetsen, maar soms ook halverwege de dag. Ik gebruik al met regelmaat de tandpasta, maar dit product is mij zeker ook heel erg goed bevallen. Ik ga het echt vaker aanschaffen en wil het iedereen ook zeker aanraden. Ik vind dit met recht het fijnste mondverzorgingsproduct van het jaar en wil niets anders meer!

Je kunt de Oral Foam van BlueM aanschaffen voor € 14,95 (100 ml) of een reisvariant voor € 9,95 (50 ml) in de webshop van BlueM of bij de een van de vele verkooppunten in Nederland. 

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment