` LIFESTYLE: Maak kennis met Toshi - dé multivitamine voor je hond! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Maak kennis met Toshi – dé multivitamine voor je hond!

Waar het al zo normaal is om als mens dagelijks supplementen te nemen, zo nieuw is  dat voor huisdieren. Ikzelf ben er drie jaar geleden mee in aanraking gekomen nadat Boy een hernia had gekregen en mij vanuit de dierenarts werd aangeraden hem met vitamines te ondersteunen. Een extra boost voor zijn hart, immuunsysteem en voor zijn spieren en botten. Want hoe je het went of keert, een hond met een handicap moet, net zoals een mens met een handicap, extra hard werken. Maar natuurlijk zijn vitamines niet het enige dat je hond fit houden. Goede voeding en voldoende beweging is ook van essentieel belang. Hoe ik mijn hond, naast de wandelingen, actief hou vertel ik jullie graag in dit artikel.

Boy is nu ruim 7 jaar oud. Hij was nog geen vier toen hij een hernia kreeg en verlamd raakte aan zijn achterpootjes. Na een operatie, veel rust en de nodige therapie is hij er weer bovenop gekomen. Met zijn swingende elastische beentjes weet hij heel wat kilometers te maken. Voordat hij een beperking kreeg liep ik “alleen” 4 x per dag zijn rondes buiten. Was hij binnen in huis dan sliep hij of speelde wat met een bal in de woonkamer. Toen hij ineens niets meer kon en ook in de periode van zijn herstel en meer moest oppassen met “ruw” spelen moest ik andere dingen bedenken die hem fysiek, maar zeker ook mentaal konden stimuleren.    

Als ik met Boy binnenhuis spelletjes speel dan doe ik dat meestal in combinatie met snoepjes, zijn brokjes of met zijn vitamine snoepjes. Boy krijgt weinig snoep en als hij wat krijgt moet het een goede aanvulling zijn op zijn dagelijkse voeding. Belangrijk is dat het 100 % natuurlijk is en absoluut geen “troepvoer”.

Verstoppertje

Je hebt wel eens van die momenten dat je merkt dat je hond nog vol energie zit maar je de wandeling buiten al achter de rug hebt. Op deze momenten vind ik het leuk om mijn hond nog even aan het werk te zetten door snoepjes te verstoppen in mijn huis welke hij dan moet zoeken. Ik gebruik voor deze bezigheid altijd de Toshi Multivitamine (hij mag 2 van deze “snoepjes” per dag). Ik verstop ze achter een tafelpoot of achter bijvoorbeeld een plantenbak, terwijl Boy in een andere ruimte wacht om te kunnen gaan zoeken. Zo krijgt hij en een beetje extra beweging en moet hij zijn neus actief gebruiken wat honden extra moe maakt. De Toshi vitamines ondersteunen het hart, vacht, huid, immuunsysteem en gaat het haarverlies tegen. Daarnaast zitten er extra natuurlijke omega 3-vetzuren (kippenvet en zalmolie) in wat bijdraagt aan soepele gewrichten en spieren.

Snuffelmat

De snuffelmat is voor Boy de ideale bezigheid zijn balans te trainen (hij loopt met kleine stapjes om de mat heen om zijn treats te vinden), en zijn neus volop te gebruiken. Met de snuffelmat is Boy makkelijk 30 minuten zoet. Boy is geen fantastische eter, dus voor deze bezigheid gebruik ik zijn eigen natuurlijke brokjes die hij gedurende dag niet heeft opgegeten. Ik verstop ze onder alle slierten en prop ze tussen de knopen in en meneertje moet ze zoeken. Hij vindt dit helemaal fantastisch en weet zeker dat jou hond dit ook super zal vinden.

Braintrain spelletjes

Je hebt ze in alle soorten en maten, de spelletjes die de hersenen stimuleren. Achter klepjes, onder knoppen en schuif systeempjes verstop je je snoepjes en je hond moet ze er onder vandaan zien te krijgen. Ondanks dat Boy dit enorm snel onder de knie had en hij de snoepjes binnen 1 minuut tevoorschijn heeft getoverd zie ik wel dat na verschillende rondes te hebben gespeeld goed moe is. en dat is het resultaat waar je uiteindelijk voor gaat.

WINACTIE!

Ik ben super tevreden over de Toshi multivitamine dat ik jullie honden er ook kennis mee wil laten maken.
Daarom mogen wij in totaal 3 zakjes ( t.w.v. 19.95 per zakje) weggeven! Hoe gaaf is dat!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat in de reacties hieronder achter waarom wij jou hond hiermee moeten verblijden;
 • Deel dit artikel op je eigen social mediakanalen (niet verplicht wel lief).
Wij maken de gelukkige winnaar bekend op maandag 13 juli aanstaande via Facebook!                                              

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 6

 • Avatar
  reply

  Cindy Ooms

  3 juli 2020

  Hallo,

  Wat een geweldige teckel is Boy toch! We hebben zelf een kortharige dwergteckel van 5 maanden in huis. Het is onze eerste teckel, alles is dus nieuw voor ons.
  Ik volg je al een tijdje en ben heel blij met de vele tips die je geeft.
  We vinden gezonde en evenwichtige voeding heel belangrijk. Zo heb ik een tijd geleden ook een Bello box besteld. Bowie vond het helemaal geweldig!
  De multivitamines van Toshi zou ik ook graag uitproberen.
  Groetjes en pootje,
  Cindy en Bowie

 • Avatar
  reply

  Esmeralda Peelen

  3 juli 2020

  Hoi Isabelle! Voor teuntje zou dit geweldig uit komen! Hij is door mij op rantsoen gezet maar een snackje mag af en toe wel. Tot nu toe al 4 ons afgevallen. Afgelopen maandag moesten er 10 tandjes uit helaas, dus die vitamientjes heeft hij nu goed nodig😊

 • Avatar
  reply

  Wanda larissa de groot

  3 juli 2020

  Haai boyy

  Ik.doe zeker graag mee voor dober aangezien die ee chemische castratie heb gehad kan die wel wat vitamientjes gebruiken

 • Avatar
  reply

  Jolanda dijkmans

  3 juli 2020

  Ik doe mee voor tommy
  Je wil toch ‘t allerbeste voor je kind

 • Avatar
  reply
  3 juli 2020

  mijn tommie verdiend wat extra hij
  heeft me door corona tijd heen geholpen mijn grote liefde gr elly

 • Avatar
  reply

  Jeanine van Dam van de Kuilen

  3 juli 2020

  Wat een leuke actie, ik heb een standaard teckel pup van 13 weken, Yoshi_deteckel en merk dat ik nog zoekende ben naar gezonde ‘snacks’ Yoshi is daarin tegen al super actief, lekker ondernemend, een echte waterrat en niet bang voor andere honden. Dit is mijn eerste eigen hond en mijn schoonouders fokken met de Schapendoes. Dus wel hondenkennis in huis, maar nieuwe extra dingen leren is nooit weg. Yoshi heeft z’n eigen Instagrampagina :S

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .