Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Maak kennis met Q-Linn sportlingerie

Wat ik nu ga zeggen is echt heel erg, maar ik heb jarenlang met een “gewone” bh gesport. Later toen ik toch wel in de gaten had dat dat niet het beste was voor je borsten, ben ik overgestapt naar een sportbeha. Een beha die aan alle kanten knelde, niet comfortabel zat en ook nog eens foeilelijk was. De afgelopen jaren is het echter steeds belangrijker geworden hoe je eruit ziet tijdens het sporten en is sportkleding heel modieus geworden. Toch bleven de sportbeha’s achter. Q-LINN brengt hier verandering in, zij maken van sportondergoed, sportlingerie!

Op de foto’s die jullie kunnen zien heb ik de prachtige Amsterdam beha aan, deze kun je aanschaffen van maat 65B tot maat 90E.
Het mooie van de Q-LINN beha’s is dat ze te bestellen zijn in normale cupmaten. Cupmaten die je ook zou kopen voor een gewone beha. Vaak zie je bij sportondergoed dat maten lopen in S,M,L of XL, hierin onderscheid Q-LINN zich door gewoon jouw gebruikelijke maten aan te houden. Door het feit dat je je eigen daadwerkelijke behamaat kunt aanschaffen, weet je ook dat je de juiste maat en ondersteuning zal hebben voor je borsten en dit is zó ontzettend belangrijk tijdens het sporten.

De sportbh Amsterdam is op twee manieren te dragen. Je kunt hem aan als normale beha, wat ideaal is voor overdag. En mocht je nu na je werk naar de sportschool willen kun je hem met een makkelijke handeling omtoveren in een racerback waardoor je borsten tijdens het sporten nog meer support krijgen.

 

Ook is de Amsterdam voorzien van fijne brede schouderbanden en ook onder de borst zit een mooie band, die ook nog eens heel goed blijft zitten. Dit zit zo ontzettend fijn, want hierdoor knelt de beha niet. Ik heb een trechterborst en hierdoor heb ik aan de bovenkant van mijn borst weinig volume. In de sportbh Amsterdam zit een hele subtiele push-up waardoor je net dat beetje extra krijgt. Daarnaast vindt ik het prettig dat de cups voorgevormd zijn. Wat ook handig is om te weten is dat als je deze sportbh in de sportschool draagt, je niet bang hoeft te zijn dat je door de airconditioning zichtbare tepels krijgt.

De sportbeha is heel erg geschikt om te dragen in de sportschool, maar zoals je kunt zien zit hij ook perfect voor een rondje hardlopen 🙂
Wat deze sportbh van Q-LINN zo fijn maakt is dat hij goed op zijn plek blijft zitten, je hoeft dus niet bang te zijn dat je borsten een eigen leven beginnen te lijden 😉 Ook de banden onder de borst en op de rug blijven goed op zijn plaats. Dit is een must. Het geeft je zelfvertrouwen tijdens het sporten en je houding verbetert door de goede ondersteuning die de sportbh biedt.

Twijfel je over de maat beha die je moet hebben? Q-LINN heeft daar iets op bedacht, de pas set! Op het moment dat je normaal een 80C hebt, dan ontvang je vier extra beha’s om te kijken welke het beste aansluit. Je ontvangt 1 x cup groter & kleiner en 1 x omvang groter en kleiner, hoe handig is dat? De beha’s die uiteindelijk niet goed zijn, kun je daarna weer terugsturen op kosten van Q-LINN! Dat is pas een goede service en dat zie je vrijwel nergens! Daarnaast ontvang je bij je bestelling een waszak om de sportbeha tijdens het wassen te beschermen, zodat deze nog heel lang mooi blijft. Tevens krijg je nu als extra presentje een mooie telefoonhouder voor tijdens het sporten, dus niets houd je meer tegen!

Ik dan ook supertevreden over de kwaliteit, functionaliteit en het uiterlijk van deze prachtige Amsterdam sportbh van Q-LINN!
Ondanks dat ik niet het meest afgetrainde lichaam van Nederland hebt, ben ik toch heel trots op mijn lijf! Iedere vrouw zou trots op haar lichaam moeten zijn en zichzelf op zo’n mooie sportbh moeten trakteren om nog meer zelfverzekerd te gaan sporten. Wat is er nu mooier dan een zelfverzekerde vrouw die lief is voor haar lichaam. Je lichaam verdient het om gezien te worden en met de prachtige Q-LINN sportbh wordt dat een fluitje van een cent.

Ik heb mezelf in geen tijden zo zelfverzekerd en mooi gevoeld in sportlingerie, en dat mag gezien worden!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .