` LIFESTYLE: Massagebon; het meest ontspannen cadeau tijdens de feestdagen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Massagebon; het meest ontspannen cadeau tijdens de feestdagen

Laten we er geen doekjes om winden. Dit jaar heeft (voor heel veel mensen) voor stress gezorgd. Zorgen om je eigen gezondheid, zorgen om de gezondheid van je naasten, zorgen om de kinderen die ineens thuis naar school moesten, zorgen over je baan. Het was was een opgave, maar ondanks alles is het jaar voorbij gegaan en komen wij zeker weten weer in rustiger vaarwater terecht. Waar het normaal altijd lastig is te bedenken wat je je naasten geeft tijdens de feestdagen, is het voor dit jaar super makkelijk! Je geeft rust en ontspanning cadeau. Een moment van liefde. De Massagebon is hier perfect voor! Zelf de keuze maken wat voor massage je graag wenst en genieten maar. Wat mijn favoriete massages zijn ga ik jullie in dit artikel vertellen! Keep on reading.  

Waar je ook woont, of dat nou in Nederland is, of de noordelijke provincies van België, De Massagebon is bij honderden massagepraktijken in te wisselen. Er zit er altijd wel eentje in de buurt bij de persoon die je verrast met dit mooie cadeau. Voor degene die de bon gaat kopen is het goed om te weten dat je zelf het bedrag op de bon kunt kiezen. Hierdoor hou je het altijd binnen je eigen budget. Daarnaast kan je er ook een persoonlijke boodschap op zetten. Een boodschap om iemand een hart onder de riem te steken, een boodschap om iemand te laten weten hoe gek je op hem/haar bent of om bijvoorbeeld te laten weten dat je trots bent op deze persoon. Voor een klein bedrag extra wordt de bon ook nog eens verpakt in een cadeauverpakking. Een kind kan de was doen, en wat zal de ontvanger blij zijn met deze ontspannen gift.

 

.

Ayurveda Massage

De Ayurveda massage is een traditionele massagevorm uit India en betekent “kennis van het leven”. Deze vorm van massage kan zowel op een massagetafel als op de grond gegeven worden. Met heerlijke warme oliën en kruiden worden giftige stoffen uit het systeem verwijderd. Hierdoor wordt het evenwicht van het lichaam herstelt en zul je je erna heerlijk ontspannen voelen.

Hotstone Massage

Jaren geleden kreeg ik voor het eerst een hotstone massage en ik wist totaal niet wat ik kon verwachten, maar ik was blij verrast met het resultaat. Tijdens de massage word je behandeld met warme stenen. Deze stenen zijn gepolijste vulkanische basaltstenen in verschillende groottes. Ze worden opgewarmd in water tot max 54 graden. De stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium, waardoor ze warmte goed kunnen opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven. Dit heeft een diep en ontspannend effect op de spieren. Ik kan je verzekeren, je lichaam krijg hiervan echt de rust die het verdiend.

Sportmassage

Van alle massagesoorten die er zijn, staat de sportmassage toch wel bovenaan. Soms heb je behoefte aan rust en ontspanning, en soms heb je behoefte aan iets meer stevigheid en druk. Een sportmassage is erop gericht de doorbloeding van de spieren te stimuleren. Afvalstoffen worden afgevoerd waardoor een sneller herstel mogelijk is en er minder spierpijn optreedt. Sportmassages kunnen ook preventief worden toegepast als onderhoudsbeurt voor je spieren. Veel massagesalons bieden sportmassages aan in combinatie met een fijne ontspanningsmassage.

Wellness Massage

Een wellness massage is een massage die verschillende technieken combineert en ervoor zorgen dat spieren en weefsel worden losgemaakt. Hierdoor zul je echte ontspanning ervaren. Ook worden er tijdens deze massage vaak gebruik gemaakt van oliën, geuren en muziek zodat alle zintuigen worden geprikkeld en je een ultieme ontspanningsbeleving ervaart.

Welke massage heeft jouw voorkeur? En ga jij ook iemand heel blij maken met de Massagebon tijdens de feestdagen?

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment