` LIFESTYLE: Meer tijd voor elkaar met Vertellis - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Meer tijd voor elkaar met Vertellis

Heb jij tegenwoordig ook moeite om je kinderen aan tafel te krijgen met het eten, hun aandacht te vragen als ze weer op de ipad aan het spelen zijn of leeft iedereen van het gezin een beetje langs elkaar heen en is er weinig aandacht terug te vinden? Het is in deze tijd lastiger om zonder prikkels te leven en iedereen wil en moet van alles en zo ook in een gezin. We zien weinig rust, regelmaat en reinheid meer terug zoals ze dat vroeger al adviseerden. Tijd met elkaar doorbrengen is schaars en daar heeft Vertellis iets op uit gevonden, namelijk een uniek en inspirerend spel om weer de volledige aandacht aan elkaar te geven. Ik ga je er alles over vertellen en heb het zelf ook uitgetest, lees je mee?

Het begon allemaal met handgeschreven kaartjes

Het eerste Vertellisspel is bedacht op een koude middag in december (2015). Bart en Liz wilden hun families een bijzonder cadeau geven. Iets wat de feestdagen anders dan anders zou maken en wat herinnerd zou worden. Het stel zou namelijk voor onbepaalde tijd op reis gaan. Ze bedachten een kneuterig vragenspel van handgeschreven kaartjes,  maar dat maakte de ervaring er niet minder om. Het spel zorgde voor extra saamhorigheid, liefde en begrip tijdens de feestdagen.

Het verrassende succes van het spel zette het stel aan het denken ‘Hoe gaaf zou het zijn om het spel met anderen te delen en zo meer memorabele momenten te creëren?’ Niet veel later ontmoetten ze Lars op Bali. Ze raakten met elkaar bevriend en gedrieën besloten ze van dit idee hun missie te maken.

Van leuk project naar een business

Wat begon als een passie project is nu uitgegroeid tot een passievol bedrijf. Hierdoor nemen we onze missie om de wereld een stukje mooier te maken nog veel serieuzer!

Verschillende edities van Vertellis

Feestdagen-editie

Dit spel is voor vrienden, families en collega’s en is perfect voor het einde en begin van het jaar, tijdens (intieme) verjaardagen of andere vrienden- en familie aangelegenheden. Samen sta je onder andere stil bij (individuele) unieke momenten van het afgelopen jaar en praat je over plannen en dromen voor het komende jaar. Geschikt voor: vrienden, families en/of collega’s €17,50 inclusief verzending.

Relatie-editie

Regelmatig fijne herinneringen ophalen, de dingen bespreken die ertoe doen en samen dromen en plannen maken voor de toekomst. Dit is volgens ons dé manier voor een liefdevolle relatie en wat het spel brengt. Alle belangrijke onderwerpen van jullie leven (samen) komen spelenderwijs aan bod. Geschikt voor: stellen (ook te spelen samen met een bevriend stel) €17,50 inclusief verzending.

Gezinseditie

Dé editie gemaakt voor gezinnen met kinderen, in alle mogelijke gezinssamenstellingen, om een gezellige en betekenisvolle avond te beleven. Iedereen krijgt het woord en het spel zorgt voor onverwachte, grappige en belangrijke gesprekken binnen het gezin. Geschikt voor: gezinnen met kind(eren), in alle samenstellingen, vanaf 8 jaar. €17,50 inclusief verzending.

Vertellis Specials

Naast deze edities kun je ook de Vertellis Chapters, een prachtig en persoonlijk inspiratieboekje wat je veel zelfreflectie geeft en je zo fijn de dag nog eens door kunt nemen. Ook heb je de Vertellis Kids, het vragenboek voor kinderen om ze nog vrolijker te maken en met meer aandacht in het leven te laten staan. Ook zijn er de Vertellis viltjes, ideale onderzetters om een goed gesprek aan te gaan ongeacht met wie dit is. Heel leuk en inspirerend!

Mijn ervaring met de Vertellis Gezineditie

Het spel heeft 4 rondes en bestaat uit vragen en opdrachten. Daarnaast zitten er ook kaartjes bij die je zelf kunt invullen wat het heel handig maakt. Met mijn kids van bijna 7 jaar was het nog een beetje moeizaam en daarom hebben wij die kaartjes gebruikt die je zelf kon invullen. Natuurlijk zaten er wel een aantal geschikte vragen bij, maar ze wisten niet alles te benoemen en dat geeft ook niet. Het was een gezellig samen zijn en we gaan het spel zeker vaker gebruiken. Zeker met de komende donkere wintermaanden is een spel altijd een heel leuk idee, en dit spel is ook nog eens inspirerend, gezellig en geeft iedereen aandacht door goed naar elkaar te luisteren. Ik ben dan ook nog zeker van plan om de relatie editie en de Vertellis Chapter aan te schaffen om nog meer inspiratie op te doen voor de komende tijd. Check hier de website en koop jouw favoriet om eens wat meer tijd samen door te brengen!

PS: Als je straks lid wordt van ons Boost your Health membership ontvang je een prachtige korting, dus houd het in de gaten!

Zijn jullie al bekend met Vertellis? Laat hieronder een reactie achter!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .