Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Met de fietstassen van New Looxs wordt fietsen wel heel leuk

Fietsen, het was niet echt mijn grootste hobby. Ik pakte heel vaak de auto of ik ging ergens te voet heen. Dat ik afgelopen oktober van mijn fiets werd gereden door een auto hielp niet echt mee. Een hele tijd heb ik geen fiets gehad, en toen ik wel een nieuw exemplaar (waar ik nu enorm blij mee ben) in mijn berging had staan en die gebruikte zat ik lichtelijk panisch op de fiets. Toen afgelopen januari mijn auto niet door de APK kwam en de reparatiekosten zo hoog  waren dat ik voor dat geld bijna een nieuwe auto kon kopen heb ik een rigoureus en dapper besluit genomen….

14 jaar heb ik mijn rijbewijs en net zo lang een auto onder mijn gat. Dat mijn auto dan ook niet door de APK keuring kwam was een soort van shock en in eerste instantie dacht ik “maar ik kan nooooooit zonder”. Ik deed zoveel met de auto. Maar ik moest me ook realiseren dat mijn auto de laatste tijd meer stil stond dan werd gebruikt. Soms reed ik er maar 1 x per week of 1 x per 2 weken in. En ja, dat is natuurlijk enorm weinig. Maar het idee van het niet hebben van een auto benauwde mij enorm. Maar na een week stress en nadenken heb ik de knoop doorgehakt. Auto weg, openbaar vervoersabonnement erin en fiets helemaal ready maken. En hopen op droog weer, altijd droog weer! En is een zonnetje misschien teveel gevraagd?

Om te beginnen heb ik een goede fietstas nodig. Boodschappen zal ik toch ook moeten blijven doen en het vervoeren van die boodschappen ook. Ik dompel me onder in de wereld van de fietstassen en verbaas me oprecht hoeveel keuze er is. Ik zie bijna door de bomen het bos niet meer. Er zijn natuurlijk wel een aantal dingen waar hij aan moet voldoen. Hij moet er allereerst stoer en gaaf uitzien, functioneel zijn en als het even kan tegen wat regen kunnen. Want ja, we wonen nou eenmaal in Nederland en de kans dat ik een bui op mijn hoofd krijg terwijl ik op de fiets zit is best groot.

  

Mijn keuze van de fietstas is gevallen op de Avero Double Detachable van New Looxs en is te koop bij verschillende webwinkels en bij de goede fietsspeciaalzaken. De adviesprijs is € 66,95. Op het internet kan de prijs wat lager liggen, maar houd dan wel rekening met de verzendkosten. Ik viel op deze tas om een aantal redenen. Allereerst de stoere denim achtige look, that I love! Een tweede pluspunt is het feit dat hij gemaakt is van waterdicht polyester (dus kom maar op met de regen…of misschien ook wel niet). Dan een derde hele grote plus, wat voor mij wel belangrijk is. Hij is met een heel simpel draaisysteem los te koppelen van je bagagedrager. Dus als ik mijn boodschappen heb gedaan hoef ik ze niet beneden in mijn berging uit te laden maar kan ik de fietstas en al mee naar mijn appartement nemen en vanuit daar alles opbergen. Daarnaast heeft deze tas nog een aantal andere kleine vakjes met ritsen voor bijvoorbeeld je sleutels, je werkagenda of andere zaken welke je wilt meenemen.

Verder heb ik mijn fietsuitrusting uitgebreid met een hele goede regenponcho, een gevarendriehoek bij pech (dit is een grapje natuurlijk), een bandenplaksetje en een goede fietsketting. Dat laatste is in Den Haag natuurlijk ook wel een must. Dit alles zit standaard in mijn fietstas zodat ik fijne veilig kilometers kan maken op mijn stalen ros…. en ik moet zeggen, fietsen is nog steeds mijn grootste hobby niet, maar het zou het zomaar kunnen worden. Ik ben in ieder geval helemaal ready to hit the road.

Hoe vaak fiets jij?

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .