` LIFESTYLE: Met de kerstkaarten van Marieke Loves to Draw laat je weten hoe bijzonder iemand is - Boost your Health

Member login

[wlm_loginform]

LIFESTYLE: Met de kerstkaarten van Marieke Loves to Draw laat je weten hoe bijzonder iemand is

Hoewel we inmiddels vrijwel alles online doen, vind ik het nog steeds leuk om persoonlijke kerstkaarten te sturen voor de feestdagen om het nieuwe jaar goed in te gaan. Het is een moeizame periode en veel mensen zijn eenzaam, zijn ziek of gaan gebukt onder financiële problemen of zijn somber door vele omstandigheden. Hoe fijn is het dan om aan ze te denken met een bijzondere kaart met een handgeschreven tekst van jou. Een kaart die ze bovendien kunnen inlijsten en een blijvende herinnering is. Hoe leuk is dat? Ik laat je kennis maken met de bijzonder mooie en waardevolle (kerst)kaarten van Marieke Loves to Draw!

Geef een mooie herinnering tijdens de feestdagen

Het is weer een bewogen jaar geweest en de feestdagen staan voor de deur. Je kent vast één of meerdere mensen in je omgeving die momenteel niet zo lekker in hun vel zitten, somber zijn of enorm uitkijken naar betere tijden. Voor hun is het daarom heel speciaal om deze prachtige zelfontworpen kaarten te versturen die Marieke van Marieke Loves to Draw gemaakt heeft. Deze zijn prachtig vormgegeven, stevig, kleurrijk en met een prachtige persoonlijke boodschap. Ze zijn groter dan normaal, maar je kunt ze in een mooie gouden enveloppe verzenden met maar 1 postzegel erop (tenzij deze naar iemand buiten NL verzonden wordt). Het is een feestje om ze te versturen en om deze te krijgen. Je kunt ze bovendien prachtig bewaren en zelfs inlijsten als herinnering zo mooi en stevig zijn ze vormgegeven. Dus als je dit jaar extra wilt uitpakken dan zijn deze prachtige kerstkaarten van Marieke Loves to Draw zeker een aanrader!


Dus wil jij de liefste, positiefste en meest optimistische kaarten voor kerst en nieuwjaar die er zijn, pak dan deze kans en bestel deze LIMITED EDITION kerstkaarten snel! Juist omdat deze tijd veel onzekerheid met zich meebrengt kunnen deze kaarten wat verlichting brengen in de donkere dagen. Één ding is namelijk zeker en dat is dat we samen zijn en samen is alles beter! Kijk uit naar de mensen om je heen die eenzaam zijn, die iemand verloren hebben, die moeten wachten op een operatie, die hun baan zijn verloren, die depressief zijn geworden of altijd voor anderen klaar staat. Deze mensen en alle mensen die jij lief hebt, verdienen zo’n mooie bijzondere kaart. Schrijf er je eigen boodschap op en ze kunnen hem blijven bewaren en koesteren als ze het moeilijk hebben als blijvende herinnering dat jij om hun geeft.

Wist je dat van elke verkochte set 10% gaat naar Stichting MIND, die jongeren mee helpt die mentaal wel wat blijdschap kunnen gebruiken.
Handig om te weten:
 • 6x unieke (verschillende) XL kaarten (A5 formaat);
 • Hoge kwaliteit FSC-karton (eco friendly);
 • Door de dikte zijn het een soort mini-posters –  ze blijven staan op je bureau, piano, of lijst m in aan je muur. Ideaal als blijvende herinnering!;
 • Met 6 mooie kraftkleurige recycled enveloppen;
 • In kleurrijke bewaarenvelop;
 • Limited Edition (ik ontwerp elk jaar een nieuwe set die bij dat jaar past) OP=OP!;
 • Envelop en kaart zijn onder de 20 gram dus kunnen met 1 postzegel.;
 • Nieuwjaarskaarten – dus kunt ze nog tot 6 januari versturen!;
 • Als je 2 sets kaarten koopt, krijg je mega korting!
 • De kaarten worden dezelfde dag nog naar je verstuurd met een lief kaartje van Marieke erbij! 🙂

Omdat geven leuker is dan krijgen

Naast fantastische kerstkaarten heeft Marieke ook geweldige “Cards that Care” speciaal voor iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken. Iedereen kan wel een steuntje in de rug gebruiken en deze kaarten zijn een prachtig gebaar!

Handig om te weten:
 • 6x unieke (verschillende) XL kaarten (A5 formaat);
 • lieve kleine tekst achterop, die echt helpt om je beter te voelen als je in de shit zit;
 • Hoge kwaliteit FSC-karton (eco-friendly);
 • Door de dikte zijn het een soort mini-posters –  ze blijven staan op je bureau, zijn makkelijk aan de muur te plakken of in te lijsten (ook na verzending nog – een echte bewaarkaart!);
 • Met 6 kraft kleurige recycled enveloppen;
 • In kleurrijke bewaarenvelop;
 • Voor all occasions, maar specifiek goed voor als je niet lekker in je vel zit.;
 • Als je 2 sets kaarten koopt, krijg je mega korting!;
 • De kaarten worden dezelfde dag nog naar je verstuurd met een lief kaartje van Marieke erbij! 🙂
Marieke over deze kaarten:

‘Ik merk dat zoveel mensen toch niet wisten wat ze moesten zeggen toen ik niet lekker in m’n vel zat. Het is toch eng, mentale dingen ofzo? Fysieke dingen vinden we makkelijker. Bij mijn vriendin die borstkanker had (super erg!) stonden 4 bossen bloemen, elke dag iemand op de stoep stond met homemade lasagne, en wel honderd kaartjes stonden in de vensterbank. Super fijn natuurlijk! Maar ook confronterend. Bij een mentale dip, depressie of burn-out is dat vaak zoveel minder. Maar daar is het (ook) JUIST belangrijk! Dus heb ik deze kaarten ontworpen. Met al een lief tekstje achterop die 100% approved is door ervaringsdeskundigen :). Zodat jij alleen maar hoeft te zeggen dat je aan iemand denkt.

 


Neem gauw een kijkje in “Marieke loves to Draw” haar nieuwe webshop en maak ook kennis met andere toffe cadeaus om te geven of te krijgen, zoals Het Grote Depri Doe Boek en haar prachtige notitieboeken. Wij zijn fan!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment