` LIFESTYLE: Met de stoere booties van Xsensible kom je de winter wel door! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Met de stoere booties van Xsensible kom je de winter wel door!

Het is al weken erg fris en de laatste tijd ook erg regenachtig. Ja, de winter heeft zijn tekortkomingen, althans ik ga liever voor het zonnetje! Ondanks dat ik van hoge hakken houd, vind ik lang lopen op hakken een beetje op een marathon lijken in de winter. Ook met kids is dit niet altijd zo praktisch! Met andere woorden, dat gaat hem dus niet worden 😉 Leuke boots hebben dan ook in de winter mijn voorkeur en de booties van Xsensible zijn helemaal fantastisch! Waarom ik dit vind lees je in deze blog en ik durf te wedden dat je erna ook niets anders meer wilt!

Look good, feel better

We willen er allemaal hip bij lopen met leuke schoenen, maar deze moeten natuurlijk ook lekker zitten. Die combinatie is zeldzaam, maar dat is helemaal gelukt bij Xsensible shoes. De schoenen zitten superfijn,  je kunt er lang op lopen en zien er superleuk uit!

Warme voeten

In de winter hebben veel dames last van koude voeten en hoe fijn is het dat de booties van Xsensible shoes gevoerd zijn van binnen en daarom heerlijk zitten en zeker GEEN koude voeten geven! Wij zijn fan!

Booties 2.0

Ik mocht de Montreal Booties van Xsensible testen en was gelijk enthousiast! Ze zagen er prachtig uit! Ik heb zelf kleine brede voeten en een hoge wreef. Vooral dat laatste levert bij heel veel schoenen problemen op, maar gelukkig niet bij deze prachtige booties! Het leer is gedeeltelijk van strechleer, zodat je de booties makkelijker en sneller aan kunt trekken. Ze lopen fantastisch en ik kan er uren op wandelen, springen en rennen met de kids. Vooral de comfort, de uitstraling en omdat ze heel praktisch zijn en overal bij passen vind ik ze heel fijn. Of ik nu met de kids naar het bos ga of een dagje naar Amsterdam met een vriendin, in beide gevallen heb ik er heel veel plezier mee en hoef ik mij aan het einde van de dag niet vermoeid te voelen of als aandenken zeer pijnlijke voeten te hebben.

Ook benieuwd naar de nieuwe booties van Xsensible? Bekijk ze hier allemaal en ervaar dat fashion en comfort prima samen kunnen gaan!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment