Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Met deze gave sneakers ga je trendy het najaar in!

Lopen op wolken, wie houdt er niet van. Ik bedoel dan niet het lopen op wolken omdat je verliefd bent, of omdat je iets super leuks hebt meegemaakt. Maar ik heb het over lopen op heerlijke schoenen waar je voeten mega blij van worden. Mijn voeten zijn een drama na jarenlang als standplaatshostess in de hitte op pumps te hebben gelopen. Mijn voeten zijn het “zorgenkindje” van mijn lichaam, en goede schoenen voor mij dan ook een must. Graag vertel ik je meer over de Xsensible stretchwalker schoenen, lees je verder?

Vroeger had ik schoenmaat 39 na 1 jaar reisleiding had ik schoenmaat 40 en na 3.5 jaar als standplaatshostess te hebben gewerkt waren mijn voeten zo uitgezakt dat ik vanaf dat moment schoenmaat 41 moest dragen. Voeten worden niet vrolijk als je jaren achter elkaar 12 tot 16 uur per dag hakken moet dragen in temperaturen van ruim 30 tot soms wel 40 graden. In deze jaren heb ik ook een eksteroog en een eelt probleem gekregen en heb ik op mijn rechtervoet een plek die bijna altijd beurs aanvoelt. Nee, mijn voeten verdienen geen schoonheidsprijs.

Als ik schoenen koop moeten ze dan ook aan een aantal eisen voldoen. Uiteraard moeten ze er leuk uitzien, maar ze moeten comfortabel zitten, niet knellen en ze moeten mijn voeten ondersteuning geven. Ik draag tegenwoordig niet vaak meer hakken, en kies voor 90% voor hippe platte schoenen. Het uitzoeken van een goede gymp vind ik daarentegen wel heel moeilijk. Persoonlijk vind ik dat gympen mij niet vrouwelijk maken maar juist lomp doen ogen. Dit veranderde toen ik de Xsensible stretchwalkers zag en toen Melinda en ik een mooi paar mochten uitzoeken.

De oorsprong van de Stretchwalker ligt in Japan en is gebaseerd op het balansprincipe van de oude traditionele sandaal ‘Ippon-ba Geta’. Dit is de welbekende houten platformhak die staat voor een balans systeem dat de harmonie tussen de mens en natuur symboliseert. De houten sandaal balanceert op een hak die in het midden van de zool is geplaatst. Hierdoor ontstaat er een natuurlijk en gezonde lichaamshouding. Traditie en technologie komen nu dus samen in de unieke balanszool. In combinatie met de perfecte demping, maximale stabiliteit en super goede grip loop je echt op wolken! Vanaf het moment dat ik de schoenen heb aangetrokken heb ik geen moment last gehad van mijn voeten. Ze zitten zo ontzettend lekker en de vering zorgt ervoor dat ik bijna dansend door de straat loop. De zool werkt als een schokbreker en is dus ook heel erg fijn voor mensen met pijnlijke gewrichten, knieën, heupen of onderrug.

Waar ik altijd bang voor ben is dat ik een gymp niet goed kan combineren zoals ik het zelf wil, maar de Xsensible stretchwalkers zijn er in zo onwijs veel verschillende uitvoeringen dat je precies het model van je eigen smaak kunt aanschaffen. Ik koos voor de zwarte lak variant die ik zowel onder een jeans, super leuk weet te combineren met een rokje.

Nieuwsgierig geworden naar deze heerlijke schoenen? Neem dan eens een kijkje op de website en laat je inspireren door alle gave modellen.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .