Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Met deze sandalen wordt lopen in de zomer een feestje!

Heerlijk, in de zomermaanden op sandalen en slippers lopen. Maar wist je dat het lopen op slippers heel erg slecht is voor je voeten? En dat sandalen vaak een hele dunne zool hebben waardoor als je loopt de “klappen” van je stappen direct opvangt. Vaak heb je het niet direct in de gaten maar zal je bijvoorbeeld merken dat je aan het einde van de dag vermoeide voeten, kuiten en benen hebt. Dat zou toch anders moeten kunnen dachten ze bij Chaco. En inderdaad, dat kan anders! Graag vertel ik jullie meer over deze hele toffe sandalen waar comfort en de looks voorop staan.

Voor mij is Chaco een nieuw merk, wat ik hiervoor nog niet kende. Toen zowel Melinda als ik een paar mochten uitkiezen was dat dan ook niet heel makkelijk. Het leuke is dat wij twee totaal verschillende modellen hebben uitgekozen om te testen. Waar ik ging voor een elegante lederen sandaal slipper, ging Melinda voor een sportieve stoere variant die ook nog eens waterbestendig zijn.

Mijn gekozen sandalen zijn de “Maya II”. Toen ik de doos opende vond ik ze direct helemaal te gek, en bij het aandoen was ik verkocht. Het eerste wat ik merkte was de stevigheid van de sandaal. Door de brede lederen band over de wreef loop je ontzettend stabiel. Als ik op slippers loop zwik ik bijvoorbeeld geregeld mijn enkels of stap ik naar de zool. Dat is bij deze stappers gewoonweg niet mogelijk. Nu heb ik het nog niet eens gehad over het comfort van de zool. In elk paar Chaco-sandalen zit namelijk een comfortabel Luvseat voetbed ingebouwd. Het voetbed biedt een voorgevormde voetboog voor de perfecte ondersteuning.

Melinda koos voor de stoere Z/Volv X Pano Royal. Alleen die naam is al cool! Zoals je kunt zien is de look heel anders. Kleurrijker en sportiever. De nylon banden (Z-strap systeem)die door de zool heen lopen zijn volledig verstelbaar voor optimaal comfort en perfecte pasvorm. Wat het fijne is aan deze sandalen is dat ze weerbestendig en sneldrogend zijn. Prefect voor de actieve vakantieganger maar ook voor mensen die veel op het water te vinden zijn. Wat dacht je van duiken/snorkelen in deze sandalen en dan zonder problemen weer de kant oplopen? Of een lekker hiken en tussendoor een meertje inspringen voor verkoeling. Het kan allemaal!

Een enorme pro is de duurzaamheid van de sandalen van Chaco. Het voetbed is namelijk gemaakt van Polyurethaan (PU). Omdat Pu in tegenstelling tot andere schuimen,  die vaak in schoenen gebruikt worden, niet afbreekt of na een tijd inzakt door slijtage, zijn de sandalen dus slijtvaste producten waar je voeten heel erg lang van kunnen genieten en waar je voeten ontzettend dankbaar voor zijn.

Ik heb mijn sandalen al een aantal keren aangehad. Ze zijn heel leuk te combineren. Onder een rokje of een jurkje staan ze super! Maar ook onder een sportieve korte broek tijdens een strandwandeling zijn ze heerlijk. Die combinatie is juist zo tof. Multi inzetbaar en dus 100% een aanwinst voor je garderobe.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .