Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Met deze slip van eucalyptus maak je de wereld een stukje beter!

Supercute basic underwear wat gemaakt is van eucalyptus, goed voor het milieu is (zero-waste process) en daarnaast fijn zit en fris blijft. Ja, het bestaat echt en heet “Saint Basics” en wij mochten de proef op de som nemen. Wij ontvingen de St. Emily slip in de frisse groene kleur “ice lozenge”. Wat maakt de “Saint Basics” nu zo uniek en waarom zou jij dit ook moeten dragen? Lees gauw verder en ontdek het zelf!

Nadat ik het zelf in mijn handen had, kon ik niet meer loslaten en snapte ik waarom deze bijzondere “Saint Basics” zoveel voordelen heeft. Omdat jullie nu vast nieuwsgierig zijn geworden, zal ik de voordelen hieronder opnoemen en sommige nader uitlichten:

  • Het is ademend
  • Het is antibacterieel
  • Het is vochtafwerend
  • Het blijft fris ruiken
  • Het is gemaakt van eucalyptus
  • Het is gemaakt met een zero-waste process
  • Het is vrij van stoffen die slecht zijn voor je huid
  • Het is gemaakt door eerlijke arbeid (made with love in Portugal)

Eucalyptus?
De basics zijn gemaakt van eucalyptus, wat veel voordelen heeft, zowel voor jou als voor de natuur: het is ademend, antibacterieel, en vochtafwerend, wat betekend dat het heerlijk fris blijft (volgens een review heeft een vrouw heeft 12 dagen in een van hun shirts geslapen en het rook nog steeds fris!). Daarbovenop is het ook nog is heerlijk zacht, geeft geen lijntjes door je broek, en is volledig vrij van giftige stoffen die slecht zijn voor je huid.

Zero-waste process
Voor de natuur heeft het ook veel voordelen: vergeleken met katoen heeft eucalyptus slechts 5% milieubelasting, 4% waterverbruik, en 22% landgebruik nodig. Het wordt gemaakt in een zero-waste process, en de fabriek die hun kleding maakt doet veel om zo groen mogelijk te werken.

Eerlijk gemaakt
De “Saint Basics” worden eerlijk gemaakt door mensen. Alles wordt geproduceerd in Portugal, waar iedereen een eerlijk loon en goede werk uren krijgt. Dus geen kinderarbeid, geen uitbuiting, en een veilige werk omgeving. Dus elke keer dat je ‘s ochtends deze fantastische “Saint Basics” aantrekt, weet je dat je hebt geholpen om de wereld een beetje beter te maken voor iedereen. Wie wilt dit nu niet?

Wat vinden wij ervan?
De St. Emily slip van Saint Basics zit fantastisch, het rekt mee op de plekken waar je dat graag wilt en zit als een tweede huid. Daarnaast ruikt hij heerlijk en is het eerlijk en milieubewust gemaakt. Ik ben groot fan geworden en ik hoop dat jij ook met liefde kiest voor Saint Basics, want….

It feels good to be a Saint!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .